• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıcak su torbası yumurtalıklara zarar verir mi

Nazife5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
237
59
48
Kızlar bilenler yardımcı olsun kafayı yiyeceğim gerçekten. Histereskopi oldum kendini sıcak tut diyo herkes. Uzanırken falan sıcak su torbası koyuyodum kalçamın altına. Kasıklara koymak zararlı dediler. Şimdide poponoda koyma yumurtalıklara zararlı dediler. Ne doğru ne yanlış bilemedim artık gerçekten çok fazla bunaldım gerçekten bilen birileri varsa bişeyler yazsın çok kötü durumdayım

Ayağının altına koy. Zaten refleksolojik olarak tüm vücudun ayak tabanında noktaları bulunduğundan faydalı oluyor.

Benim ameliyattan sonra(Aşırı gaz problemiiçin ) doktor ayaklarının altına koy demişti. Sonra dikişlerin düşünce karnına koyabilirsin demişti. Yumurtalıklara zarar vermes durumu ancak yumurtalıklarında iltihap varsa sıcak temas o iltihabın kalıplaşıp içinde akmadan kurumasına yol açabileceği için tehlikeli derler. Yoksa sıkıntı yok arkadaşım.

Benim ameliyattan sonra(Aşırı gaz problemiiçin ) doktor ayaklarının altına koy demişti. Sonra dikişlerin düşünce karnına koyabilirsin demişti. Yumurtalıklara zarar vermes durumu ancak yumurtalıklarında iltihap varsa sıcak temas o iltihabın kalıplaşıp içinde akmadan kurumasına yol açabileceği için tehlikeli derler. Yoksa sıkıntı yok arkadaşım.
Tamam çok teşekkür ederim

Back