Kesinlikle 5 liraliklardan almamak gerek marketlerde satiliyor..berbat kokuyor zaten petrol resmen....insan kokusuyla zehirlenir zaten
Sadece ayaklarının altına koyBana da direkt karnına koyma dediler. Ayaklarıma ve belime koyuyorum ben de. Tekrar bi araştırayım sağolun
Tamam o zaman :) aşırı rahatlatıyordu aslında ama zararlı madem yapmam. Teşekkür ederimSadece ayaklarının altına koy
Karnına ve beline koymak aynı etkiyi yapıyor hem iç organlara zarar verebileceği gibi direk o bölgede uzun süreli sıcaklık rahim duvarının kalınlaşmasına sebep olabiliyor
Rica ederimTamam o zaman :) aşırı rahatlatıyordu aslında ama zararlı madem yapmam. Teşekkür ederim
Küçükken ayağıma kaynar su döküldü benim. Ne kadar doğru bilmiyorum ama babannem kalkan deriyi almıştı ve sadece krem sürüp ince bez koydular üzerine yapışmayacak şekilde.Sıcak su ister çaydanlıkdan dökülsün, ister torba patlasın öldürmez. Yanlış ilk yardım öldürür. Bu kadına gittiği sağlık kuruluşunda ağrı kesici ve anti mikrobiyel krem sürüp sıcak su gelen bölge kapatılmıştır. Nasıl kapağı kapalı tencerede yemek hızlı pişiyorsa doku pişip ölmüştür ve yaralar açılmıştır. açılan yaralardan yoğunbakımda enfekte olmuştur, yani sepsis kan zehirlenmesi olmuştur ve ölüm nedeni sepsistir. Yanma kazalarına hazırlıklı olun www(nokta)yanikilkyardim(nokta)com daki eğitim videolarını izleyin