Sıcak su torbası sonu oldu

Bazı gözlüklerdede petrol kokusu var bunlarda sakıncalı çin malı almamak gerek ,kanser yapar
Kesinlikle 5 liraliklardan almamak gerek marketlerde satiliyor..berbat kokuyor zaten petrol resmen....insan kokusuyla zehirlenir zaten

Şaşırdım bende :KK57:
Kışın koyuyorum belime falan o_O

Bana da direkt karnına koyma dediler. Ayaklarıma ve belime koyuyorum ben de. Tekrar bi araştırayım sağolun
Sadece ayaklarının altına koy
Karnına ve beline koymak aynı etkiyi yapıyor hem iç organlara zarar verebileceği gibi direk o bölgede uzun süreli sıcaklık rahim duvarının kalınlaşmasına sebep olabiliyor

Sadece ayaklarının altına koy
Karnına ve beline koymak aynı etkiyi yapıyor hem iç organlara zarar verebileceği gibi direk o bölgede uzun süreli sıcaklık rahim duvarının kalınlaşmasına sebep olabiliyor
Tamam o zaman :) aşırı rahatlatıyordu aslında ama zararlı madem yapmam. Teşekkür ederim :KK68:

Tamam o zaman :) aşırı rahatlatıyordu aslında ama zararlı madem yapmam. Teşekkür ederim :KK68:
Rica ederim :KK19:Onun yerine sen rahatlatacak bir öneri vereyim
Zencefil,hayıt.,papatya,melisa,nane yada yaban mersini çayını bir iki gün önce başlayıp bitene kadar düzenli iç faydasını görürsün:KK52:

Regl donemimde karnim agrirken karnimin ustune koymustum Allahtan battaniye vardi bacagima sicak su deyince direk firlattim patlamiş Allahtan battaniye vardi yoksa baya yanacakmisim. Tehlikeli kullanmak ,saglamligindan emin olmak gerekiyor ve ayaklara koymak daha iyi

yanıktan olduğunu zannetmiyorum. başka bir şey olmuştur sanırım. enfeksiyon vs gibi

ölümün nerden geleceği belli olmuyor Allah rahmet eylesin hayırlı yaşam ve hayırli ölüm versin

Selam,,benimde kucağımda patladı ama ölmedim biraz haşlandım başka bir nedeni vardır bence

karına mesane rahım ustune sıcak su koymak cok tehlıkelı dıye bılıyorum
bı kadın rahmını kaybetmıstı adetlıyken karnına sıcak su torbası koydu dıye

Sıcak su ister çaydanlıkdan dökülsün, ister torba patlasın öldürmez. Yanlış ilk yardım öldürür. Bu kadına gittiği sağlık kuruluşunda ağrı kesici ve anti mikrobiyel krem sürüp sıcak su gelen bölge kapatılmıştır. Nasıl kapağı kapalı tencerede yemek hızlı pişiyorsa doku pişip ölmüştür ve yaralar açılmıştır. açılan yaralardan yoğunbakımda enfekte olmuştur, yani sepsis kan zehirlenmesi olmuştur ve ölüm nedeni sepsistir. Yanma kazalarına hazırlıklı olun www(nokta)yanikilkyardim(nokta)com daki eğitim videolarını izleyin
Küçükken ayağıma kaynar su döküldü benim. Ne kadar doğru bilmiyorum ama babannem kalkan deriyi almıştı ve sadece krem sürüp ince bez koydular üzerine yapışmayacak şekilde.
O yüzden şaşırdım ne kadar öldürücü olabilir ki diye. Teşekkür ederim anlattığınız için.

Arkadaşlar çok riski sıcak su torbası bu tür patlamalarda insan vücuduna zararı olabiliyor hatta sonunu bile getirebiliyor . Size yeni keşfettiğim ve tamamen doğal olan bir üründen bahsedeceğim Ve kadın girişimciliğini destekliyor, bu en çok dikkatimi çeken özelliği oldu . Faydaları saymakla bitmez bakın bir kaçını size yazayım ;
  • Regl ağrısı, karın ve mide ağrıları, böbrek ağrısı, omuz ve sırt ağrıları, spor sonrası ağrısı, romatizma ağrısı, kireçlenme ağrısı, kas ağrısı, fıtık ağrısı, basur ağrısı, grip ve soğuk algınlığı durumlarında vücudun rahatlatılmasına yardımcı olur.
  • Kan dolaşımını hızlandırarak, dolaşım sistemi bozukluklarının ve bundan kaynaklı ağrıların giderilmesine yardımcı olur.
  • Günlük yorgunluğunuzu, gerginliğinizi atmak ve kaliteli bir uyku uyumak için de kullanabilirsiniz.
  • Soğuk kış günlerinde, yatağınızı ya da üşüyen ayaklarınızı ısıtmak ve her an her yerde sıcaklık ihtiyacınızı gidermek için idealdir.
Kesinlikle tavsiye ederim . Deneyin bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok saçma bir haber çocukluktan beri kullanıyorum patlama riski yok eğer ki çin imalatı değilse

X