Sıcak su torbası sonu oldu

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Samsun’da sıcak su torbasının patlaması sonucu yanarak yaralanan kadın tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.
1451981992213.jpg

Olay, Bafra ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evlerinde vücuduna sıcak su torbası tutan 54 yaşındaki Hülya Çelik, torbanın patlaması sonucu yanarak yaralandı. Ailesi tarafından Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çelik, ilk müdahalesinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanık merkezine sevk edildi. Samsun'daki hastanede tedavi altına alınan 2 çocuk annesi kadın hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

kaynak: sabah.com.tr

Nasıl ya neresine koymuş ki öldürecek kadar yakmış :KK57:
Regl döneminde ayaklarıma ve belime koyarım ben de. Korktum şimdi.

Üzerine falan mi oturdu acaba yoksa yatti mi? Nasıl patlamis olabilir ki. Iste ecelin ne zaman nasil geleceği belli olmuyor. Vade dolduğu zaman sebep önemsizlesiyor.

Nasıl ya neresine koymuş ki öldürecek kadar yakmış :KK57:
Regl döneminde ayaklarıma ve belime koyarım ben de. Korktum şimdi.
Ben Üniversitedeyken yurtta hemşirelik okuyan arkadaşlar regl döneminde sıcak su torbasını kesinlikle önermiyorlardı. Nedenini araştırmadım ama ben de kullanmıyorum. İsterseniz siz de bi araştırın. Allah korusun bir şey olmasın.

Ben Üniversitedeyken yurtta hemşirelik okuyan arkadaşlar regl döneminde sıcak su torbasını kesinlikle önermiyorlardı. Nedenini araştırmadım ama ben de kullanmıyorum. İsterseniz siz de bi araştırın. Allah korusun bir şey olmasın.
Bana da direkt karnına koyma dediler. Ayaklarıma ve belime koyuyorum ben de. Tekrar bi araştırayım sağolun

Benimde geçen sene sıcak su torbam delinmiş farketmedin doldururken geçtim yatağa üzerime aldım göbeğime iki damla su damladı ama yok öyle bir yanma acı iki damla ya iki damlada öyle oldum yara gibi olmuştu cildim ama o sıcak su torbasının öldürmesi çok anormal bence sıcak su üzerine dökülünce kadının hiç mi kendini atmamış soğuk suyun içine acaba ? İlginç belkide hastanede enfeksiyon yada yanlış tedaviden olmuş olabilir

Sicak su torbasini koruma kilifiyla kullaniyorum ama bir kez uyuyakalmistim onunla. Ay korktum.

:KK57::KK57: kış gelince benim ayrılmaz parçam olur bu sıcak su torbaları. Senelerdir kulladım ama hiçbir sorun yaşamadım. Adet döneminde de ayaklarıma koyarım beni rahatlatır. Ama şimdi çok korktum açıkçası. Başka bir nedeni olabilir mi ki?:KK34:

Ben kaynar su koyarım ve sıcak su torbam tam olarak 20 yıllık ama alman malı kesinlikle çin malı almayın , o patlayanda çin malıdır uzak durun

Pet şişeye ya da cam şişeye sıcak suyu koyup bezle sarın daha iyi

Zaten dırek vücuda temas ettirmek çok yanlış muhakkak korucu kılıfla veya bi çarşafla kullanmamız ve ayaklarımıza koymamız yeterli. Büyük ihtimalle enfeksiyon kaptı. Allah rahmet eylesin..

herkes gibi ben de şaşırdım, üzerine oturmuş da öyle mi patlamış, öldürecek kadar nasıl olabilir ki?
benimkini de kedim delmişti ama iki damla çok fena yakmıştı hemen anlamıştık.
nasıl patlamış çok merak ettim gerçekten.
geride kalanlara Allah sabır versin

Torbası inceymiş demek bu çinliler mağzemeden çalıyor standartlara uymuyorlar

ayy hep korkmuşumdur zaten:KK57::KK57:

Kesinlikle 5 liraliklardan almamak gerek marketlerde satiliyor..berbat kokuyor zaten petrol resmen....insan kokusuyla zehirlenir zaten

X