Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benim vücudum zayıf ama biraz göbek var ve bu bni çok kötü hissettirio
gelelim asıl konumuza diyorum ki bu göbişi; havluyu ütüyle ısıtıp göbişin üstüne koysak 3-4 defa yaptıktan sonra da soğuk suyla şoklatsak bu göbek gidermi ki _-?
Bana gayet mantıklı geldi sizce __?
kendiniz uydurdunuz bu yöntemi galiba?? Bu kadar saçma birşey ilk kez duyuyorum
Öncelikle gün içinde hafif yiyip, karnımızı epey bir boş tutuyoruz.Sonrasında 45 dakika kardio hareketi yapıyoruz.(hızlı tempolu yürüyüş-yavaş tempolu koşu vs gibi).45 dakika sonra göbek dahil cayır cayır yanmaya başladığında, evdeki kondisyon bisikleti, parktaki belediyenin yerleştirdiği kondisyon bisikleti ya da kendi bisikletimizle dağda kırda gezer gibi değil de ilk etapta yavaş daha sonra köpeklerden kaçıyormuşcasına pedal çeviriyoruz bir 45 dakika.Sonra eve sürünerek gidip cayır cayır yanan göbeğimizi mekikten ziyade crunch (yarım mekik) aletleri ile Allah ne verdiyse mekik çekerek iyice bir haşlıyoruz.Sonrasında duşa giriyoruz.Önce ılık suyla vücudu ıslatıp, sonrasında haşin bir kese ile göbek, basen, selülit bölgelerini sanki 1 yıldır hiç yıkanmamışcasına ovalayıp, kızartana kadar iyice bir haşlıyoruz, sonrasında da soğuk suyla şok etkisi yaratarak son 5 dakika "dondum Allahım, sana geliyorum" nidalarıyla banyomuzu tamamlıyoruz.Sonra yatağa sürünerek ya da eşten yardımla gidiyoruz, yorgunluktan hemen sızıyoruz.Afiyet olsun
yuhh ölürüz yawww hiç yemek yemicez mi