'Sıcak havada mont giyen, zayıf ama göbekli görünenlere dikkat'

Benim kocayi bombaci diye almasalar bari

Ben de dikkat ediyorum. Carsafa lafim yok isteyen giysin tamam ama bu ara korkuyorum. Ya bombaciysa. Hele hele pece takip ustune gunes gozlugu de takanlari görünce bomba geliyor aklıma direkt hemen uzaklasmaya çalışıyorum

Harika bir güvenlik önlemi. Daha önce nasıl düşünememişler? Güvenlik zafiyetini böyle çözecekler sanırım...

Geçen AVM nin içindeki markette bu tanımlara uyan bir adam dikkatimi çekti, adama baktım durdum canlı bomba mı diye en son yazdığımı düşündü o da ha bire baktı sonra bakışarak çıktık gittik yolumuza

bide işin buyanı var

Hatırlarmısınız, yakın zaman önce Cumhur başkanı bu sözleri demişti,

Bizde esnaf ve sanatkar demek, ticaret yapan, alan – satan sırf ekonomik faaliyette bulunan insan demek değildir. Bizim medeniyetimizde, milli ve medeniyet ruhumuzda esnaf ve sanatkar gerektiğinde askerdir, alperendir, gerektiğinde vatanını savunan şehittir, gazidir, kahramandır. Gerektiğinde asayişi tesis eden polistir, gerektiğinde adaleti sağlayan hakimdir hakemdir... (alıntı)

Yakında benzeri açıklamayı vatandaş içinde duyabiliriz.. (Yazıdaki esnaf yerleri vatandaş olarak dolabilir mesela)
Artık vahşi batı Texas kafası falan olma yolunada gireriz..

düzgün giyimli beklenmedik biri de çıkabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…