Sicak evde bebegim icin ne yapmalıyım

Isis19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2020
766
367
Merhaba kizlar malum havalar ısındı ama bizim ev dahada ısındı yani tum gun günes alan ust kat daire 35-36 hatta dahada fazla olabiliyor amerikan mutfak olunda nemde cabuk yükselebiliyor klima yok nasil önlemler alıyorsunuz nasil rahatlatiyorsunuz bebisleri bizimki biraz mızmız oldugu icin sıcakta onu huysuzlandiriyor

Vantilatör var mı? Bol bol duş aldırın cildini nemli tutun

Yanıyoruz bebeği ama yıkamak fayda etmiyor klima alacağız başka çare yok. Hiç yoksa durum maddi olarak vantilatör şart

Yanıyoruz bebeği ama yıkamak fayda etmiyor klima alacağız başka çare yok. Hiç yoksa durum maddi olarak vantilatör şart
Klima düşündük ama şöyle ki ev dublex bir oda atta 2 oda üstte alta taksak üste fayda etmez üste taksak alta tente düşündük camlara ama kullanan varmi etkisi nedir bilmiyorum

Alsın işte, yazın bebeler isilik bile oluyor. Sıcak+nem daha beter çünkü. Yazı hep annemlerde geçirdiğimiz için gerek duymamıştım ama ben de alacağım galiba. Antep’te yaz = CAHANNEM
Bende işte annemlere geldim bebekle artik kocayı birakip klima alalim dedik ama oda bir odadan baska ise yaşamıysak diye gen kararsız kaldim

Klima ya da vantilatör alın ya da sık sık suya sokun ben sürekli suya sokuyorum

Bizim ev de gündüz 30 derece gece 28 idi..

Gece sadece zibin ile yatırıp üstünü de ortmuyiruz.. boyun tarafi hafif isilik olmuş bile malesef

vantilatör alın, önüne su koyun onunla oynasın serinletir ve oyalar

Vantilatör varda yetersiz klima tek çözüm sanirim annemlere geldim evleri serin diyede bütün yaz durulmaz ki

Bi mutfak bezini veya havluyu islatip buzluga atin. Donduktan sonra mandalla vantilatöre asın. Baya fark ediyor. (Laz aklı)
Ayrica camlarin önüne (güneş vuran camlara) iki taraflı folyolardan yapiştirin (arabada ilk yardım kutusunda olandan ) bununda baya faydasini görürsünüz.

Bende taşınabilir klima aldım neresi sıcaksa o odaya koyuyorum borusunu da cama sıkıştırıyorum. Ama agır yani dublex de merdivenle zorlar baya.

Bunlarda iyi fikirmiş tente dusundum camlara ama ne derece ise yarar bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…