• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sıcak çikolata...

ben konu açmıştım cnm bu konuda resmimde var orda bakarsın içinde kızıllık barındıran sıcak bir çikolata rengi garnıer color shıne :68:

ya bişey sorucağım, birazdan boya almaya gideceğim de ben de sıcak çikolata dusunuyorum ama markasına karar veremedim,
koleston kullanırım hep ama koyu olmasını istemiyorum palette'e baktım begendim ama hiç kullanmadım daha önce o markayı, nasıldır rengi iyi cıkıyor mu

ben palette deluxe kullandım çok memnun kaldım sadece saçı biraz sertleştiriyor ama rengi güzel tutuyor ama yinede garnıeri tek geçerim saçı yumuşacık yapıyor cnm :13:

dun alıp denedim içine sarap kızılı da kattım hatta. Aslında eski sacım cok koyu degildi akmıs kızıl dusunebilirsiniz, sarap kızılını iyiki katmısım cunku sıcak çikolatası pek görüntüsü gibi durmadı koyu oldu ama kızıllıklar kurtardı durumu, begendim yinede

dun alıp denedim içine sarap kızılı da kattım hatta. Aslında eski sacım cok koyu degildi akmıs kızıl dusunebilirsiniz, sarap kızılını iyiki katmısım cunku sıcak çikolatası pek görüntüsü gibi durmadı koyu oldu ama kızıllıklar kurtardı durumu, begendim yinede

hangi marka? Sıcak çikolata çok koyu ztn nasıl dilşadta öyle durmuş anlamadım zaten.

cnm o rengin altında çok defa boyanmış arzumun rengi çikolata kahvede var onun üzerine birkaç defa boyanmış sıcak çikolata hali o birkaç sene kullandım ben renk iyice oturdu birde boyayı çok fazla bekletmeyin kızlar o zamanda çok koyu tutuyor :7:

ben konu açmıştım cnm bu konuda resmimde var orda bakarsın içinde kızıllık barındıran sıcak bir çikolata rengi garnıer color shıne :68:

dilşad canım bu renk zamanla kızıllık yada turunculuk yapıyo mu ? pazar boyayacağım saçımı da çok koyu olmaması için ne kadar bekletmemi önerirsin tecrübeli biri olarak ? :26::44: :61:
şimdiden teşekkürler... :66:

kesinlikle garnier color shine sıcak çikolata çok güzel ve çok koyu renk değil arkadaşım boyadı onunla çok sıcak canlı bir renk :34:

dilşad canım bu renk zamanla kızıllık yada turunculuk yapıyo mu ? pazar boyayacağım saçımı da çok koyu olmaması için ne kadar bekletmemi önerirsin tecrübeli biri olarak ? :26::44: :61:
şimdiden teşekkürler... :66:

cnm orda belirtilen süreden 10 dk yada 5 dk önce yıkarsın saçının durumuna bak anlarsın zaten koyuluğunu kızıllık olan bir renk turunculaşma olmaz bu renkten sadece kızıllık olur oda zaten kızıllığı barındıran bir renk ama göze batmıyor çok tatlı bir renk boya sen boya cnm resim ekle bizde görelim :49:

Back