• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıcağı sıcağına doğum yapıp geldim :)

Lupetta

🍒🍒🍒
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
6.075
10.879
248
Kızlar normal doğum yaptım. Bebişim uyurken yazıyorum 🐣

4 cm açıklıkla hastaneye geldim. 4 saatte de bebeğim doğdu. Epidural katater sayesinde doğum ağrım çok azalmıştı. Dedim ne güzelmiş böyle. Derken bebeğim bi aşağı inip bi yukarı çıkıyordu sancılarla. Bi rutin tutturamadık. (Kordonu kısaymış)

Normal doğum sancısı filan sorun olmuyor kataterle. Ama gel gelelim karnınıza bastırılması gerekiyorsa o çok çok zorluyor. Fena bi şey. Umarım kimsenin de ihtiyacı kalmaz. Şu an ne epizyo yeri ne başka bir şey sadece kaburgalarım ağrıyor.

4 saat doğumhane macerasının sadece 1 saati zorlu geçti (bastırmadan dolayı)

Allah herkesin kucağına sağlıkla aldırsın 🐣

Son düzenleme:

4 cm açıklıkla hastaneye geldim. 4 saatte de bebeğim doğdu. Epidural katater sayesinde doğum ağrım çok azalmıştı. Dedim ne güzelmiş böyle. Derken bebeğim bi aşağı inip bi yukarı çıkıyordu sancılarla. Bi rutin tutturamadık.

Normal doğum sancısı filan sorun olmuyor kataterle. Ama gel gelelim karnınıza bastırılması gerekiyorsa o çok çok zorluyor. Fena bi şey. Umarım kimsenin de ihtiyacı kalmaz. Şu an ne epizyo yeri ne başka bir şey sadece kaburgalarım ağrıyor.

Ayyyy benimde çok az kaldı zaman yaklaştıkça insan böyle tecrübeleri okumaya bayılıyo🙏🏻😍
Benim normal doğuma cesaretim yok 🤦🏼‍♀️😃
Allah bağışlasın çok mutlu oldum darısı bizim başımıza💜 taze anne🌸

Maşallah bu ne hız doğum tamam hemen bilgileri geliyor 🤩😅😅 Allahım bizede nasip etsin insallah mutlu haber vermeyi
Aminnmm darısı size. Hep ben bakardım buradan vajinal doğum yapanlar sezaryen yapanlar. Doğumdan bu yana şu kadar zaman geçti diye benim ne zaman yazacak diye 🐣 çok şükür 😇

Ayyyy benimde çok az kaldı zaman yaklaştıkça insan böyle tecrübeleri okumaya bayılıyo🙏🏻😍
Benim normal doğuma cesaretim yok 🤦🏼‍♀️😃
Allah bağışlasın çok mutlu oldum darısı bizim başımıza💜 taze anne🌸
Aminnnn. Allah a şükür ki seçenekler var artık 🐣 Kim için ne iyi olacaksa öyle gelsin bebişlerimiz 🐣

Darısı size de en güzel anneler 🌸🌸

4 cm açıklıkla hastaneye geldim. 4 saatte de bebeğim doğdu. Epidural katater sayesinde doğum ağrım çok azalmıştı. Dedim ne güzelmiş böyle. Derken bebeğim bi aşağı inip bi yukarı çıkıyordu sancılarla. Bi rutin tutturamadık.

Allah analı babalı büyütsün inşallaah hayırlı olsunn

Allah bağışlasın canım ☺️🙏

Maşallah bu ne hız doğum tamam hemen bilgileri geliyor 🤩😅😅 Allahım bizede nasip etsin insallah mutlu haber vermeyi
Eski konularıma bakarken şimdi yine gördüm yorumunuzu. Bebeğim 6 aylık oldu 😇 Nasıl hızlı geçiyor zaman ahhh. Sizin de az kalmış 😇

Back