• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıcacık Samimi Bi Buluşmada Bizden..Düzceli ve İstanbullu hatunlar buluştuu....

senayda burfe ve frezya 34

bu üçlüyle sürekli diyolog halindeyim ve çok seviyorum ve de çok da merak ediyordum....

çok güzel çok samimi bir buluşma olduğu herkesin yüzünden gözlerinden belli...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Allah dostluğunuzu daim eylesin:nazar:[/QUOTE]

çok teşekkür ederim ablacım güzel yorumun için opuyorumnanaktan
bizde seni çok seviyoruzz a.s.

Son düzenleme:
vay bacılarımda pek güzel çıkmışlar.artist gibisiniz kızlar.düzceli hemşolarım bende aranızda olmak isterdim.insallah düzceye gelirseniz size bi buluşma yaparız......sizleri görmek çok güzel.....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

vay bacılarımda pek güzel çıkmışlar.artist gibisiniz kızlar.düzceli hemşolarım bende aranızda olmak isterdim.insallah düzceye gelirseniz size bi buluşma yaparız......sizleri görmek çok güzel.....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
teşekkürler canım benim o senin güzelliğin tatlışım hemşom....
seninlede tanışmak nasip olur inşallah....
güzel ve samimi yorumun için çok teşekkürler öpüyorum...:))))

hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar ....
o güzel yorumlarınızı dualarınızı esirgemediğiniz için.....
hepinizi öpüyorum....:)))

şimdi canım daha yeni kaynaşıyok nen dur hele kim şakadan anlar anlamaz bilemediğimizden kahkaha tufanı yaratmadık
bir dahakine inşallah 32 dişlerimiz meydanda olur gülüm :roflol:

haklısın canım ilk bulusmalr hem çok heyecanlı oluyor hemde kkda gunluk konusmalar gibi olmuyor cunku burda yazarken klavye basında bırbırlerımızın yuz ifadelerını gormyoruz .. ozaman 2.bulusmada 32 dişleri istereeem ona goreee :icecream:yerimsenibensırnaşık şey

haklısın canım ilk bulusmalr hem çok heyecanlı oluyor hemde kkda gunluk konusmalar gibi olmuyor cunku burda yazarken klavye basında bırbırlerımızın yuz ifadelerını gormyoruz .. ozaman 2.bulusmada 32 dişleri istereeem ona goreee :icecream:yerimsenibensırnaşık şey

tm canım söz :1hug:

denefcim keşke sende olabilseydin çok mutlu olurdum.seninde bol bol kulaklarını çınlattık inş düzcede denk gelirsek bi buluşmada orda yaparız cnm ben sevdim bu işi valla çok çok öpüyorum seniopuyorumnanaktanŞeniz

valla hepiniz harikasınız...düzce ve ist hanımları oh oh sefanız olsun...sizleri görmek çok güzel..

topram çok öpüyorum seni....Şeniz

ya resimler kaldırılmış ve ben bu buluşma resimlerini kaçırdım olamaz yaaaaaaaaaaaa

Back