Sıcacık Samimi Bi Buluşmada Bizden..Düzceli ve İstanbullu hatunlar buluştuu....

Buluşmanızın eğlenceli olduğu yüzlerinizden okunuyor.Bahçelievler,sağol selamın için.Hepinize sevgiler.

evet canım buluşalım tekrar dünkü güzellik unutulmasın tatlım
2.buluşmayı şimdiden hazırlamak gerek haydin bakalım plan yapmaya

heyyy süpersiniz yaaa
sonunda gündüzün karanlığını gördümm
Senayda ve burfem sizide tekrar görmek güzeldi
Dostluğunuz daim olsun canlar
senide aramızda görmek isterdik deryacık yani tüm kk hatuncuklarını :1hug:
bir dahakine görüşmek dileğimle:1hug:

o yakışıklı canısı parkta abisiyle oynuyorlardı :ecrin_bebek:

dostluğunuz daim olsun arkadaşlarrr...:lepi:sizi tanıdığıma sevindim....gündüzün karanlığı seni de yeniden gördüm özlemiştim...opuyorumnanaktanİzmirden selamlar,sevgilerrr...a.s.a.s.a.s.
desibel ablam bende seni özledim izmire kuçak dolusu sevgiler:1hug:

asom güzel dileklerin için sağol gülüm kız ben resimlerimde hiç gülmemkine :roflol:
benim doğal yapımda var canummmmmmmmmmm
nedemiş mevlana Ya Olduğun Gibi Görün, Ya Göründüğün Gibi Ol. öptüm seni cicim bir dahaki buluşmaya senide bekliyom he

yorum yapan tüm kk arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım
düzce'li olmayan bayanlarımızı da davet ettik ama canları sağ olsun bir dahakine gelirsiniz inşallah

Oyyyyyyy kimler gelmiş öyle kızlar hepiniz çok güzel çıkmışsınız

Kıskanmadım işte ohhhhh :umursamaz:

Hepinizi yeniden görmek çok güzel hanımlar opuyorumnanaktan

Aslında süpriz yapıp gelecektim ama kısmet olmadı inşallah başka sefere diyelim.

Gündüzüm frezya burfe senayda bahçelievler hepinizi öpüyorum kaydirigubbakcemile3

bende seni canım gerçi oralarda oturuyordun ama olsun canın sağlıklı olsun bir dahakine canım oldu

Yine sıcak ve güzel bir buluşma...........
Dostluğunuz daim olsun bayanlar...........kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

bende seni öpüyorum tatlış keşke gelebilseydin ama kısmet değilmiş napalım....
bidahaki sefere inşallah...:))

çokk guzeell bi bulusmaa olmuss kıslarr.. :lepi:
dostlugunuz daim olsun insallah
anamm siz heyecan yapıp ondan gulmemıssınız bence fotolara.. bılıom ben o heyecanı :)))
her bulusmanız boyle sıcacık ve içten olsun a.s. a.s.

şimdi canım daha yeni kaynaşıyok nen dur hele kim şakadan anlar anlamaz bilemediğimizden kahkaha tufanı yaratmadık
bir dahakine inşallah 32 dişlerimiz meydanda olur gülüm :roflol:

ayy çok güzel yaaa bende gelmek istoyrmm

m.okyanus bileydik gelmek istediğini haber salardık
neyse üzülme düzce'mizde de buluşma yapacaz tabi o resimde gördüklerin yani
bizler düzcemizde buluşa bilirsek yanim ayarlıycaz bir buluşma daha fıstık o zaman senide görmekisteriz
bana cebin varsa özelden ver buluşma oldugunda arayım seni evinin de varsa onuda ver:1hug:

senayda burfe ve frezya 34

bu üçlüyle sürekli diyolog halindeyim ve çok seviyorum ve de çok da merak ediyordum....

çok güzel çok samimi bir buluşma olduğu herkesin yüzünden gözlerinden belli...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Allah dostluğunuzu daim eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…