seheeerrrr bende her yaz esenköydeyim... bir kere daha çok sevdim seni bebeeem:):)opuyorumnanaktan annene acil şifalar canım:1hug:
evet canım buluşalım tekrar dünkü güzellik unutulmasın tatlımevt hanımlar çok güzel bir buluşma oldu sıcak ve samimi bir buluşmaydı ben şahsım adına sizleri tanıdığım için mutluyum.zemuszemus gündüzün karanlığı ve bahçelievler67 umarım birdaha görüşebilem fırsatımız olur çünkü ben doyamadım sizlere.kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim güzel sözleriniz içinopuyorumnanaktan
senide aramızda görmek isterdik deryacık yani tüm kk hatuncuklarını :1hug:heyyy süpersiniz yaaa
sonunda gündüzün karanlığını gördümm
Senayda ve burfem sizide tekrar görmek güzeldi
Dostluğunuz daim olsun canlar
o yakışıklı canısı parkta abisiyle oynuyorlardıOooo hanımlar... Allah muhabbetinizi arttırsın:) Fethi paşa da pek sakin görünüyor...Bir dahakine bizde geliriz inşallah:)
Gündüzün Karanlığı Cevahir'de yanında yağğğşuklu bir delikanlı vardı yanılmıyorsam...o nerede?...
desibel ablam bende seni özledim izmire kuçak dolusu sevgiler:1hug:dostluğunuz daim olsun arkadaşlarrr...:lepi:sizi tanıdığıma sevindim....gündüzün karanlığı seni de yeniden gördüm özlemiştim...opuyorumnanaktanİzmirden selamlar,sevgilerrr...a.s.a.s.a.s.
asom güzel dileklerin için sağol gülüm kız ben resimlerimde hiç gülmemkine :roflol:bahçelievlerdeki ablacım ne kadar samimisin ya:asigim:
canım ne güzel el sallamış yalovadaki doatlarına..kanım kaynadı sana:1rolleyes:
g.karanlığı,kız insan bi güler allah ilini versin emi:roflol::roflol:ferdicim benim on numarasınkaydirigubbakcemile5
kızlar hepiniz çok sıcak ve böle bi meymenetli,nurlu ,anlatamıyorum yani:kedi:enerjiniz çok güzel..hepinizi tanımadan çok sevdim..dostluğunuz dam olsun
Oyyyyyyy kimler gelmiş öyle kızlar hepiniz çok güzel çıkmışsınız
Kıskanmadım işte ohhhhh :umursamaz:
Hepinizi yeniden görmek çok güzel hanımlar opuyorumnanaktan
Aslında süpriz yapıp gelecektim ama kısmet olmadı inşallah başka sefere diyelim.
Gündüzüm frezya burfe senayda bahçelievler hepinizi öpüyorum kaydirigubbakcemile3
bende seni canım gerçi oralarda oturuyordun ama olsun canın sağlıklı olsun bir dahakine canım oldu
Oyyyyyyy kimler gelmiş öyle kızlar hepiniz çok güzel çıkmışsınız
Kıskanmadım işte ohhhhh :umursamaz:
Hepinizi yeniden görmek çok güzel hanımlar opuyorumnanaktan
Aslında süpriz yapıp gelecektim ama kısmet olmadı inşallah başka sefere diyelim.
Gündüzüm frezya burfe senayda bahçelievler hepinizi öpüyorum kaydirigubbakcemile3
bende seni öpüyorum tatlış keşke gelebilseydin ama kısmet değilmiş napalım....
bidahaki sefere inşallah...:))
çokk guzeell bi bulusmaa olmuss kıslarr.. :lepi:
dostlugunuz daim olsun insallah
anamm siz heyecan yapıp ondan gulmemıssınız bence fotolara.. bılıom ben o heyecanı :)))
her bulusmanız boyle sıcacık ve içten olsun a.s. a.s.
Dostluğunuz daim olsun kızlar nice nice buluşmalarınız olsun işallah
ayy çok güzel yaaa bende gelmek istoyrmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?