Sıcacık Samimi Bi Buluşmada Bizden..Düzceli ve İstanbullu hatunlar buluştuu....

hepinize teşekkür ediyorum güzel yorumlarınızdan dolayı kızlar...opuyorumnanaktan
öpüyorum hepinizi....Şeniz

evt hanımlar çok güzel bir buluşma oldu sıcak ve samimi bir buluşmaydı ben şahsım adına sizleri tanıdığım için mutluyum.zemuszemus gündüzün karanlığı ve bahçelievler67 umarım birdaha görüşebilem fırsatımız olur çünkü ben doyamadım sizlere.kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim güzel sözleriniz içinopuyorumnanaktan

heyyy süpersiniz yaaa
sonunda gündüzün karanlığını gördümm
Senayda ve burfem sizide tekrar görmek güzeldi
Dostluğunuz daim olsun canlar

heyyy süpersiniz yaaa
sonunda gündüzün karanlığını gördümm
Senayda ve burfem sizide tekrar görmek güzeldi
Dostluğunuz daim olsun canlar

teşekkürler canım güzel yorumun için..opuyorumnanaktan
kızlar herkese tekrar tekrar teşekkürler iyi dilekleriniz için.a.s.

Nice buluşmalara arkadaşlar..
İnanın burdaki başlıklara bakerken içim açılıyor..
Dostluğunuz daim olsun a.s.

Oooo hanımlar... Allah muhabbetinizi arttırsın:) Fethi paşa da pek sakin görünüyor...Bir dahakine bizde geliriz inşallah:)
Gündüzün Karanlığı Cevahir'de yanında yağğğşuklu bir delikanlı vardı yanılmıyorsam...o nerede?...

dostluğunuz daim olsun arkadaşlarrr...:lepi:sizi tanıdığıma sevindim....gündüzün karanlığı seni de yeniden gördüm özlemiştim...opuyorumnanaktanİzmirden selamlar,sevgilerrr...a.s.a.s.a.s.

evet,doğru değil mi hangi buluşma fotolarına bakarsak güzel bayanlar görüyoru neşe içinde
dostluğunuz ve mutluluğunuz daim olsun,Başkent ten sevgilera.s.:teytey::enbuyukkk:

bahçelievlerdeki ablacım ne kadar samimisin ya:asigim:
canım ne güzel el sallamış yalovadaki doatlarına..kanım kaynadı sana:1rolleyes:
g.karanlığı,kız insan bi güler allah ilini versin emi:roflol::roflol:ferdicim benim on numarasınkaydirigubbakcemile5
kızlar hepiniz çok sıcak ve böle bi meymenetli,nurlu ,anlatamıyorum yani:kedi:enerjiniz çok güzel..hepinizi tanımadan çok sevdim..dostluğunuz dam olsun

hanımlar hepiniz çok şekersiniz böyle güzel dostluklar hiç bozulmasın daim olur inşvereliniortakkaydirigubbakcemile3

yalovayı bende çok severim hersene esenköye tatile gideriz ama bu sene annem rahatsızlandı tedavsi uzayınca gidemiyoruz

seheeerrrr bende her yaz esenköydeyim... bir kere daha çok sevdim seni bebeeem:):)opuyorumnanaktan annene acil şifalar canım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…