E
Elis
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi MeDuSa
ayol adamın ne hırsızlığını bırakmışsınız ne ib..liğini :sinifsinif: ben garışmam. :umursamaz:-tatlicadiarzu-
gızım biz ettimi dedik adı üstünde tahmin yani ne yapmış olabülürkü düyozz :dilcikar:ayol adamın ne hırsızlığını bırakmışsınız ne ib..liğini :sinifsinif: ben garışmam. :umursamaz:-tatlicadiarzu-
bize dava acacagina karisina acsin,milletin agzina o veriyo lafi,,,,,,,,,,
dime kediiii,ne guzel konustum dimeeeeekaydirigubbakcemile3
Bence hizmetçinin donu kocasının kafasında,kocasının donu evin köpeğinin ağzında,evin köpeği saksıdaki toprakları eşelerken kapı bi açılmıştır,içeri Sibel girerken kapı eşiğindeki bir su birikintisine basarak direk saksıdaki köpeğe toslamış ve bilekliği köpeğin tasmasına takılı halde evde iki tur attıktan sonra yıpranmış donunun yerine köpeğin ağzındaki donu alıp giyerkene bi bakmış kiiii,o da neeeee,evdeki perdeler sigara dumanından gri olmuş:1shok::1shok::1shok:
:roflol::roflol::roflol::roflol:Bence hizmetçinin donu kocasının kafasında,kocasının donu evin köpeğinin ağzında,evin köpeği saksıdaki toprakları eşelerken kapı bi açılmıştır,içeri Sibel girerken kapı eşiğindeki bir su birikintisine basarak direk saksıdaki köpeğe toslamış ve bilekliği köpeğin tasmasına takılı halde evde iki tur attıktan sonra yıpranmış donunun yerine köpeğin ağzındaki donu alıp giyerkene bi bakmış kiiii,o da neeeee,evdeki perdeler sigara dumanından gri olmuş:1shok::1shok::1shok:
çok yakuşuklu bu heriifff :umursamaz:
Senaryooooo şakkıdı
bu ne laakafamçokkarıştı
Valla gönlüm aklıma gelen bu he hesırnaşık şeybencede yani bu ne dilara..
delikafaduldennaniknanik:roflol::roflol::roflol::roflol:
Ben öğrendim sebebinisositososito
Meğer bu Sulhi var ya,naylon çorap giyip yatarmış,Sibelin yokluğunu fırsat bulup onun çoraplarını giymiş..,
E sibel de geldiğinde kalbura dönen çoraplarını görünce vermiş dilekçeyi:lepi:
Meğer bu Sulhi var ya,naylon çorap giyip yatarmış,Sibelin yokluğunu fırsat bulup onun çoraplarını giymiş..,