Hepsi aynı bunların al birine vur ötekine millet vekillerinin hangisinin oğlu yapmış ki
ölüyorlar siz meseleyi görmek iztemiyorsunuz mesele şehitlik degil mesele onların aileleri degil mesele milleti devleti içten çürütmek yıkmak
Sibel Alaş bunu da yayınlasaymış keşke, eleştirenlere cevap olarak.
her yerledeler malesefBunuda bir "sanatci" mi yapiyor? Vay be millettin, devleti icten cürütmeyi bir sanatci bile yapabiliyorsa, vay o millette, o devlete...
aynen,onlar değil savaşa askere bile göndermiyorlar çocuklarınıbirazda savaş çığlıkları atanlarun çocukları gitse savaşa. nedense hep fakir çocuklarımız şehid oluyor
Bu onların sorunu aslolan millet ve haysiyettir pkk çocuklar imizi öldürecek diye ki hicbir askerimize Allah zeval vermesin korkup pes mi edelimaynen,onlar değil savaşa askere bile göndermiyorlar çocuklarını
Bu dini bi ibare ab askeri sehit olmuyor isid askeri de ama suriyeli gazzeli filistinli misirli mazlumlar ve askerimiz şehit oluyorDoğru söze ne hacet!Ayrıca ülkemizde sadece müslümanlar askerlik yapmıyor şehitlik mertebesi de kime göre neye göre?
şimdi çocukları askerde olan anneleri bir düşün istersen.yürekleri ağızlarında geziyorlar.benim oğlum daha geçen hafta geldi askerden.onları çok iyi anlayabiliyorum.Bu onların sorunu aslolan millet ve haysiyettir pkk çocuklar imizi öldürecek diye ki hicbir askerimize Allah zeval vermesin korkup pes mi edelim
Ben işidten dini bir mertebeden filan bahsetmiyorum sonuçta askerlik yapan birileri ölüyor mu pisi pisine ölüyor işit askerlik mi yapıyor Biz müslümanlar şehit diyoruz evet ülkemizde askerlik yapan ve müslüman olmayanlar var onların mertebesi ne acaba?Bu dini bi ibare ab askeri sehit olmuyor isid askeri de ama suriyeli gazzeli filistinli misirli mazlumlar ve askerimiz şehit oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?