- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
şimdi çocukları askerde olan anneleri bir düşün istersen.yürekleri ağızlarında geziyorlar.benim oğlum daha geçen hafta geldi askerden.onları çok iyi anlayabiliyorum.
ayrıca oğlumun savaşa gitmesi gerekseydi eylem yapacaktım.önce askere gönderemedikleri oğullarını göndersinler diye.haaa asker anneleri böyle bir şeye kalkışırsa canı gönülden desteklerim.
bende kısmen haklı buluyorum kadını yani tabikide ölmesin şehitlerimiz onlara can kurban ama işte ölüyolar millet şehitler ölmez diyo ama onların ana babaları ne diyolar acaba ne acılar çekiyolar rabbim hayırlı ömürler hayırlı ölümler versin inşallah
ne yapalım istiyorsunuz ogullarımızı askere göndermeyelim evde otursunlar pkk ve diğerleri at mı koştursun pes mi edelim Allah kimseye evlat acısı vermesin benim kardeşimde hakkari şemdinlide asker diğeri askere gidecek ama vatan millet elden mi gitsin ecdadımız 12 13 yasında ne diye silahı aeline alıp savastı onlar ana kuzusu degilmiy di pisi pisine demiş Six Feet Under bebek katili ve masum insanları kendi soydaslarını ki ben ne apo nun nede diğerlerinin kürt olduguna inanmıyorum katledenlere savas aççmak vatan millet ugruna şehit olmak mı pisi pisine ölmekBen işidten dini bir mertebeden filan bahsetmiyorum sonuçta askerlik yapan birileri ölüyor mu pisi pisine ölüyor işit askerlik mi yapıyor Biz müslümanlar şehit diyoruz evet ülkemizde askerlik yapan ve müslüman olmayanlar var onların mertebesi ne acaba?