• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sibel Alaş'tan hain açıklama: Şehitler ölür vatan bölünür Sibel Alaş, son günlerde yaşanan terör ola

şimdi çocukları askerde olan anneleri bir düşün istersen.yürekleri ağızlarında geziyorlar.benim oğlum daha geçen hafta geldi askerden.onları çok iyi anlayabiliyorum.
ayrıca oğlumun savaşa gitmesi gerekseydi eylem yapacaktım.önce askere gönderemedikleri oğullarını göndersinler diye.haaa asker anneleri böyle bir şeye kalkışırsa canı gönülden desteklerim.:KK51:

bende kısmen haklı buluyorum kadını yani tabikide ölmesin şehitlerimiz onlara can kurban ama işte ölüyolar millet şehitler ölmez diyo ama onların ana babaları ne diyolar acaba ne acılar çekiyolar rabbim hayırlı ömürler hayırlı ölümler versin inşallah

Ben işidten dini bir mertebeden filan bahsetmiyorum sonuçta askerlik yapan birileri ölüyor mu pisi pisine ölüyor işit askerlik mi yapıyor Biz müslümanlar şehit diyoruz evet ülkemizde askerlik yapan ve müslüman olmayanlar var onların mertebesi ne acaba?
ne yapalım istiyorsunuz ogullarımızı askere göndermeyelim evde otursunlar pkk ve diğerleri at mı koştursun pes mi edelim Allah kimseye evlat acısı vermesin benim kardeşimde hakkari şemdinlide asker diğeri askere gidecek ama vatan millet elden mi gitsin ecdadımız 12 13 yasında ne diye silahı aeline alıp savastı onlar ana kuzusu degilmiy di pisi pisine demiş Six Feet Under Six Feet Under bebek katili ve masum insanları kendi soydaslarını ki ben ne apo nun nede diğerlerinin kürt olduguna inanmıyorum katledenlere savas aççmak vatan millet ugruna şehit olmak mı pisi pisine ölmek

Biz ne diyoruz sen ne anlatıyosun neyse tartışacak bir ortak nokta bulamadım ben sizde cevap için teşekkürler iyi geceler
öff tamam kardeş ben anladım sizi siz a ya b b ye a diyin tamam konuyu takip etmeyin madem yada kapattırın yine

Adil bir savaş olmadıgı için hep bu tantana ama gunumuzdeki hangi savaş adil..
Düşman kim belli degil arkandan ateş edip kayboluyor araban yakılıyor vs..
Ne yapalım hepten koyuverelimmi bu işi bütün savaşlar masa başı hesapların sonucunda çıkmıyor mu..
Kim gerçekten şehit elbette Allah bilir.
Ama başta bu bela varken( hatta başımıza bela edilmiş yıllardır) ölmeden mücadele edecek bir yol vardı da biz mi seçmedik o yolu kan Aksın mı dedik..
Silahla da görüşmeylede olmuyor denemesi gereken ne kaldı söyleyin o yapılsın..
Ama faturasını tek başına iktidar olamadı surucu patlattı gibi insaftan uzak yorumlarla bu iktidara çıkarmayın ..
Ben doguda yaşadım ve hükümet yanlısı çok kürt tanıdım onlarda pkk dan nefret ediyor.
ne yapalım istiyorsunuz ogullarımızı askere göndermeyelim evde otursunlar pkk ve diğerleri at mı koştursun pes mi edelim Allah kimseye evlat acısı vermesin benim kardeşimde hakkari şemdinlide asker diğeri askere gidecek ama vatan millet elden mi gitsin ecdadımız 12 13 yasında ne diye silahı aeline alıp savastı onlar ana kuzusu degilmiy di pisi pisine demiş Six Feet Under Six Feet Under bebek katili ve masum insanları kendi soydaslarını ki ben ne apo nun nede diğerlerinin kürt olduguna inanmıyorum katledenlere savas aççmak vatan millet ugruna şehit olmak mı pisi pisine ölmek
Kendini yorma arkadaşım sol zihniyeten ne bekliyosun şehitlere aman etmelerini mi?? onların derdi şehit üzerinden akp yi karalama kendileri yazıp kendileri inanıyor senaryolara..

Ne yapalım hepten koyuverelimmi bu işi bütün savaşlar masa başı hesapların sonucunda çıkmıyor mu..
Ama başta bu bela varken( hatta başımıza bela edilmiş yıllardır) ölmeden mücadele edecek bir yol vardı da biz mi seçmedik o yolu kan Aksın mı dedik..
Ama faturasını tek başına iktidar olamadı surucu patlattı gibi insaftan uzak yorumlarla bu iktidara çıkarmayın ..
Ben doguda yaşadım ve hükümet yanlısı çok kürt tanıdım onlarda pkk dan nefret ediyor.

Kendini yorma arkadaşım sol zihniyeten ne bekliyosun şehitlere aman etmelerini mi?? onların derdi şehit üzerinden akp yi karalama kendileri yazıp kendileri inanıyor senaryolara..

cıkkssss solcu değilim,anneyim ben.önce hükümettekilerin oğulları gitsin savaşa,sonra ben de göndereyim:KK43:

ben nee desem lafı çeviriyorlar bi çözüm istesen yok ama şehitliği ayak altına mı almaya çalışıyor pkk yı mı övüyorlar akp ye mi giydiriyorlar anlamadım ben ne desem de anlamıyor anlamasınlar ama en azın yanlış olsada saygı duyabilirler ki yapmıyor kimse kırılıp kiblemesin ama siz sizinle hangi konuda olursa olsun aynı düşünmeyenlere aba altından sopa göstermeyi onları alaya almayı adet edinmişsiniz azınlığız diye bizi ezmeyi hakir görmeyi kendinizde hak görmüşsünüz siz istiyorsunuz ki akp kapatılsın rte indirilsin laik olmayanlar def edilsin pkk ve benzeri vatan hainleri at koştursun Atatürk ün ardına sığınılıp onun dahi tasvip etmeyecegi şeyler yapılsın sizin derdiniz vatan millet şehit degil

Konuyla bu videonun ne alakası var, çözemedim.

öff tamam kardeş ben anladım sizi siz a ya b b ye a diyin tamam konuyu takip etmeyin madem yada kapattırın yine

Kimsenin isteğiyle konu kapanmıyor burada. Forum kuralları dışına çıkmadığı sürece. Konudan alakasız paylaşımlar yapıp, polemiğe giriyorsunuz. Dini paylaşım yapıyorsunuz. Kaynak göstermeden konu açıyorsunuz. Sonra 'Vay benim konum niye kapatıldı?'

Back
X