• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Shr buz lazer duydunuz mu diot atışlıymış

gulceegul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2013
885
2.211
113
34
Merhaba bayanlar
Uzundur lazer düşünüyordum. Bı arkadaşımın tavsiyesi ile bir yerle görüştüm çok uygun bir fiyat verdi.
Açıkçası lazer çok bildiğim bir konu değildi netten araştırdığım kadarı ile biliyorum.
Kadının bana söylediği buz lazer kullanıyor cihazı shr diot atışlıymış saniyede üç atış yapıyormuş. İlk seansa girdim. Bir jel sürdüler ultrason da sürülen gibi. Gözlük taktım cihazın başlığı aşırı bir ışık çıkarıyordu karanlık gözlükle bile rahatsız ediyor. Uygulamada lastik vurur gibi ince acı oldu bazen sıcaklık. Buz lazermis ama hiç soğuk hissetmedim. sonrası cihazın ekranına baktığımda IPL yazıyordu. Bir yerdede shr. Gideli üç gün oldu tüylerim biraz uzadı dökülme veya çekince çıkma gibi bir durum yok belki de daha erken.
Şimdi soracagim şey dediğim gibi bilmediğim bir konu gittiğim seyin IPLdikleri modern ağda olmasından korkuyorum. Daha önce gidenler anlattigim bu uygulamaya göre bana yorum yapabilirler mi?

unnamed.jpg
cihazbu bilen tanıyan var miiiiii

buz lazer değil ki bu buz başlık diyor cnm yani ütüleme ıpl buz başlıklı bir cihaz gbi düşün

Diod yaptiriyordum artık tuylerim bitmişti tek tük çıkıyordu.sehir değiştirdim burada çok yapan yok artık son atışlarım kaldığı için buz lazeri duydum yapanlar baya övdü tabi yaptırdım evet hiç acı hissetmedim ama tuylerim fazlalasti son yaptırdığımız seanslar hep boşa gitti o yüzden tekrar normal diod a devam edecegim

ben buz lazer yaptırdım gayet memnunum şuan iki aydan fazla oldu çıkmyo kaç seans yaptrdn buz lazerde

İlk başta hangi makine olursa olsun dökülme oluyor zaten vücut ilk defa karşılaştığı için en çok dökülmeler ilk aylar oluyor.Benim zaten bitti denecek şekildeydi ama buz lazere gittim tuylerim çoğaldı yani bi 5seans lazere tekrar gitmem lazım

buz lazer değil ki bu buz başlık diyor cnm yani ütüleme ıpl buz başlıklı bir cihaz gbi düşün
Evet tedarikcisini aradim sordum uygulayan kadın o kadar ısrarlı IPL değil buz lazer bu diye. Halbuki IPL ve normal bir soğutmalı baslikmis buz lazer falan değil.sozlesmeyi iptal ettim.

nerede yaşıyorsun
Kocaeli de yaşıyorum burada bir yerde Gebze'de soprano ice var orayla görüştüm kendi cilt doktorumds onay verirse oraya baslayacagim
Diod yaptiriyordum artık tuylerim bitmişti tek tük çıkıyordu.sehir değiştirdim burada çok yapan yok artık son atışlarım kaldığı için buz lazeri duydum yapanlar baya övdü tabi yaptırdım evet hiç acı hissetmedim ama tuylerim fazlalasti son yaptırdığımız seanslar hep boşa gitti o yüzden tekrar normal diod a devam edecegim
Aklıma şu geldi acaba IPL di de bana dedikleri gibi sanada buz mu dediler

ben buz lazer yaptırdım gayet memnunum şuan iki aydan fazla oldu çıkmyo kaç seans yaptrdn buz lazerde
Buz lazerde dökülme ne zaman başlıyor

Back