- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Tamam canım. Sorun yok ben lısteyi buraya atıyrm daha kolay oluyor benim ıcın yoksa gördüm yazdını..Canım yarıldım 1 saate biter
Destek ıstermısın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım. Sorun yok ben lısteyi buraya atıyrm daha kolay oluyor benim ıcın yoksa gördüm yazdını..Canım yarıldım 1 saate biter
20 tane sizin için okuyorumCanım yarıldım 1 saate biter
Çok teşekkür ederim20 tane sizin için okuyorum
Arkadaş almış sağolsun bitiririm az kaldı canım.Tamam canım. Sorun yok ben lısteyi buraya atıyrm daha kolay oluyor benim ıcın yoksa gördüm yazdını..
Destek ıstermısın?
Ne elbisesi kız. Annen tammmıCanm okudum ... elbiselere baka kalmışım
Nasi gidecez oralaraHerkes katılsın canım @Yazarhanim gecenlerde sey dedı mızah geyık bolumu varya oraya bızım dua grubundan kızlarla berbr sohbet konusu acalım. Ordan muhabbet edelim dedı valla bende cok ısterım konusmak ıyı geliyor insana. Hep gruplardayız bızım ekip oraya gecelım
Ben seni götürürüm merk etme salişim,Nasi gidecez oralara
Tamam .. annemde tamamNe elbisesi kız. Annen tammmı
Okudum Allah kabul etsin
Ya bildirim yapmamışım mi k bakma cnm ya cok oldu bitireli yazdım diye hatırlıyorum
Yok Bebeıısm kesın unuttu dedım bende anladım ztnYa bildirim yapmamışım mi k bakma cnm ya cok oldu bitireli yazdım diye hatırlıyorum
Aa evet kusura bakma valla.. 3 grubun bıldırımlerini aynı anda topluyorum ondan7 buçukta yazmışım cnm heralde gözünden kaçtı Morrmeneksee
Bilmem mi diğer tarafta mi görmemişin msjimi hih küscem artıkAa evet kusura bakma valla.. 3 grubun bıldırımlerini aynı anda topluyorum ondan
Kız benım beynım hala nasıl calısıyor ben ona hayret ediyorum sen ne dıyonBilmem mi diğer tarafta mi görmemişin msjimi hih küscem artık