- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Aslında bende her defasında duracam dıyorum da dayanamıyorum ☺ fatıha okumus esmaların yanında destekleyici bır sekılde dusundukOkuduklarımız bitse başlasak daha mı iyi olur sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında bende her defasında duracam dıyorum da dayanamıyorum ☺ fatıha okumus esmaların yanında destekleyici bır sekılde dusundukOkuduklarımız bitse başlasak daha mı iyi olur sanki
O zaman ben yokum, yetiştirememAslında bende her defasında duracam dıyorum da dayanamıyorum ☺ fatıha okumus esmaların yanında destekleyici bır sekılde dusunduk
Nasıp.. Kalabalık oluncaya gun cok uzuyorO zaman ben yokum, yetiştiremem
Aynen canımNasıp.. Kalabalık oluncaya gun cok uzuyor
Ben bu sefer katılmayayım canım çok birikti.başka sefer katılırım inşallah5050 tane fatıha suresıne baslıcaz hacetlerimiz ıcın 5 528mucizemmm acacak grubu katılmak isteyen varmı kızlar en fazla 20 kısı olacaz..
Ay
Aynen canım
Kızlar zaten ozel formulu varmıs 5050 fatihanın o yuzden yapamazmısız zaten, hevesım kursağımda kaldı suanBen bu sefer katılmayayım canım çok birikti.başka sefer katılırım inşallah
Fatiha hatimine katılırım canimOkuduklarımız bitse başlasak daha mı iyi olur sanki
☺görmeden yazdım yineFatiha
Fatiha hatimine katılırım canim
Canım bendd nıyetlendımde ozel formulu varmıs 5050 onun olmuyor o yuzdenFatiha
Fatiha hatimine katılırım canim
Olabilir canimCanım bendd nıyetlendımde ozel formulu varmıs 5050 onun olmuyor o yuzden
Ama gunluk 1 kısye okuyalım 1000 tane dersenız o da fazıletlı ve rakam cok az duser
Nasılmış canım özel formülüKızlar zaten ozel formulu varmıs 5050 fatihanın o yuzden yapamazmısız zaten, hevesım kursağımda kaldı suan
Valla karısık bırz ama cok etkılı dıyolar bakın bı kendınız ıcın mutlaka gruplar bıtsın kendime yapacam mutlakaNasılmış canım özel formülü
Son 40 kaldı canımM Mavikiz0 İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR - YAPANLAR
melankolimm
K karamelli001
Life light
Ceren0134
namaste21
Saliha40 anne
SoLeiL12
M Mavikiz0
@Ada-anne
MoonfacedMom
Saliha40