- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Canm ben bugün fenalaştm baş ağrısı mide bulantısı kusma vs ilaçlarla biraz kendime gelebildim okuyormMoonfacedMom tamammısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm ben bugün fenalaştm baş ağrısı mide bulantısı kusma vs ilaçlarla biraz kendime gelebildim okuyormMoonfacedMom tamammısın
Okuyamıysn arkadaslar arasında boluselım cnmCanm ben bugün fenalaştm baş ağrısı mide bulantısı kusma vs ilaçlarla biraz kendime gelebildim okuyorm
Yok canm sağol ben okuyamazsam haber ederm yavaş yavaş okurum inşallah Allah razı olsunOkuyamıysn arkadaslar arasında boluselım cnm
Kızlar ne ara okuyorsunuz yaa masallah. Ben sımdı baslıcm daha ınsallahElif arkadaşımızın niyetine okudum Allah kabul etsin Morrmeneksee
Canım sen mesajı yazınca başlıyorum alışınca ve sürekli okuduğum bir salavat ben hergün zaten kendim için 21 tane okuyordum çabuk bitiyorKızlar ne ara okuyorsunuz yaa masallah. Ben sımdı baslıcm daha ınsallah
Masallah canmm Allah kabul etsin insallahCanım sen mesajı yazınca başlıyorum alışınca ve sürekli okuduğum bir salavat ben hergün zaten kendim için 21 tane okuyordum çabuk bitiyor
Bende cok hızlı okuyan bırıyım aslında ama gruplar asırı zamanımı alıyor ondan oluyor yoksa cok dakık biriyimdir hemen aldıysam hemen bıtecek vebal kalmıcak dıe dusunurum kusura bakmayın benımdeAmin birde senin gruplar var ondan böyle
Biliyorum canim Allah emeklerini görsün gönlüne göre versin inşallahBende cok hızlı okuyan bırıyım aslında ama gruplar asırı zamanımı alıyor ondan oluyor yoksa cok dakık biriyimdir hemen aldıysam hemen bıtecek vebal kalmıcak dıe dusunurum kusura bakmayın benımde
Aynı ben dermişim aldım mı hemen okumam lazım rahat edemem.Bende cok hızlı okuyan bırıyım aslında ama gruplar asırı zamanımı alıyor ondan oluyor yoksa cok dakık biriyimdir hemen aldıysam hemen bıtecek vebal kalmıcak dıe dusunurum kusura bakmayın benımde
Bellı edıyorsunuz hemen zaten Vallahı. Bıldırımlerden anlasılıyor.. Bazıları buna tabiki sızde dahilsınız masallah tam sırasında vaktınde hemen okuudm dıe yazıyorlar Allah razı olsun sizlerden ayrıcaAynı ben dermişim aldım mı hemen okumam lazım rahat edemem.
Senden de canım ❤❤Bellı edıyorsunuz hemen zaten Vallahı. Bıldırımlerden anlasılıyor.. Bazıları buna tabiki sızde dahilsınız masallah tam sırasında vaktınde hemen okuudm dıe yazıyorlar Allah razı olsun sizlerden ayrıca
Canım senınkı ıcın MoonfacedMom bıldırım beklıyorum yazsın insallah tefriciyen tamam olacakLife light Elifcim Rabbim dualarimizi kabul etsin en kisa zamanda saglikli sihhatli hayirli bir evlat sahibi olmani ve anne olmayi nasip etsin sana. Okudum canim Morrmeneksee
Tamamdir canim Allah razi olsun.Canım senınkı ıcın MoonfacedMom bıldırım beklıyorum yazsın insallah tefriciyen tamam olacak
Okudum canm rabbim kabul etsin inşallahCanım senınkı ıcın MoonfacedMom bıldırım beklıyorum yazsın insallah tefriciyen tamam olacak