• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Shıseıdo Zen

telaxsxlxix

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2008
96
1
286
39
İstanbul
ardaşlar harika bir parfüm 3-4 ay önce çıktı bir dergi testerını verdi çok hoşuma gitti hemen aldım hatta almam için eşim bile çok ısrar etti 5 tana parfümüm daha olmasına rağmen.kuzenlerim eşlerine ve sevgililerine aldılar.hemen hemen tanıdığım birçok erkek çok beğendi şiddetle tavsiye ediyorum deneyin pişman olmazsınız bu arada untmayın ki parfümde bir zevk meselesi genelde beğenildi ama

nasıl bir kokusu var telaşlı. çiçek kokusu mu baharatlı mı. tarif edebilir misin. ve fiyatını da yazabilir misin mümkünse

EVET BENDE KULANIYOrum O PARFUMU AMA TRDE COK PAHALIyMIs YA:D BIZIm BURda ACIP UCUZ O PArfum

hangı dergı vermıstı testerını... keske dergıler heray verse tester.. ole bı dergı olsa hep onu alırdım...holanda da ne kadar zen ın fıyatı.. en ıyısı yurtdısındakı tanıdıklarla ısmarlamak parfumlerı
didam 17 bize sen al ordan zen.. :)

1265.jpg
Meyve ve gül karisimi rahatlatan güzel ferah kokladikca koklayasi gelen ayni zamanda kalici bir kokudur.

aa benim de waar :) kızlar ama ben hiç beğenmiyorum kokusunu.. 100 ml şişe.50 ml var..fakat ağır geldibeee.tenimegitmedi yada..takas yapabiliriz isteyen olursaaa

Shıseido'dan daha başarılı bir parfüm beklerdim.Yaptığım alışverişin karşılığı küçük eşantiyon şişeleri hediye edilmişti .Kokusu ağır ,sert geliyor bana.

ben bu parfümü chanel coco mademoiselleye çok benzettim kızlar, bence güzel bir parfüm:51:

yapma canım ya hiç ilgisi yok benzemıyorlar.zen japon üretimi bir kokuymuş ben pek sevemedim ağır geldi benımseyemedım parfümü.matbazel ferah oldukça hoş kullanıcısını rahatlatan bır parfüm.

bnde dun aldım sevgılım sectıı sert bı koku ama cok hoss kıs ıcınn ıdeall :)

Fikrim değişti. Şu anda bayılıyorum bu kokuya.
Ama chanel coco mat.'a benziyor sanki biraz.
Böyle amberli ve fresh olunca nefis bir şey çıkmış ortaya.
Ferah ferah oohhh... Hem de çok asil geliyor bana. :12:

Arkadaşlar merhaba ya bugün parfüm alıcam ama zen mi alim yoksa locostenin clasiğinimi yoksa locostenin pinkinimi alım nolur cevap verin kullananlarr...:44:

Back