Cilt Bakımı Ürünleri Shiseido Pureness Cilt Bakım Ürünlerini Kullananlar?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
pudrasını kullandım........hatta bitirip bitirip aldıklarımdan......... elimde 3 tane de yedekledim......... en güzel pudralardan bi tanesi olarak gösteriliyo.......... parlamayı saatlerce azaltma etkisi de var...... gözenekleri tıkamayan parfümsüz doğal bi pudra........

pudrasını bende aldım kullanıyorum
ben cilt bakım ürünlerini merak ediyorum acaba pudrası kadar başarılı mı ki

merhaba

ben yaklaşık 10 senedir shiseido kullanıyorum

ilk kullanmaya başladığımda üniversiteye yeni başlamıştım, cildim oldukça yağlıydı. çok fazla akme sorunum yoktu ama yine de arada sırada sivilceleniyodum, özellikle çene bölgem çok kötüydü

pureness serisi ile başladım yüz temizleme köpüğü ve nemlendirici almıştım ama nemlendirici bana baya ağır geldi (kavanozda olan) yine aynı seriden başka bir nemlendirici daha önerdiler ama onu almadım, onun yerine bephantol kullandım (erkan topuz'u televizyonda izledikten sonra kullanmaya başladım. Kanserojen madde içermiyormuş o nedenle tek tavsiye ettiği cilt bakım ürünüymüş)

bu ikiliden i-na-nıl-maz memnun kaldım cildim her zaman pürüzsüz, parlak ve diriydi

son senelerde (yaşım da ilerleyince) cildim artık eskisi gibi yağlı olmamaya, yeteri kadar nemlenmemeye başladı

ben de shiseido'nun skin care serisine geçtim

yüz temizleme köpüğü, nem verici maskesi ve enerji verici nemlendiricisini kullanıyorum

bunlardan da oldukça memnunum ama farkettim ki kremler tek başına yeterli değil

gün içerisinde bolca su içmezsem ve yeteri kadar protein alarak beslenmezsem ne cildim ne saçlarım iyi görünüyor

özetle shiseido'yu şiddetle tavsiye ederim beni hiç ama hiç hayal kırıklığına uğratmadı

fiyatı biraz yüksek ama ürünler çok uzun süreler dayanıyor çok yoğun olduklarından azıcık bir miktar yeterli

yüz temizleme köpüğünü alalı bir seneden fazla oldu kremler de bir seneye yaklaşıyor

bir de sabahları cildime buz kalıbına koyduğum maden suyuyla masaj yapıyorum bebek gibi oluyor

ama özellikle maden suyu olmalı kessinlikle soda olmamalı ikisi farklı şeyler

maden suyu mineralli su demek soda ise normal su ama içerisine gaz konuluyor kabarcıklı olsun diye

bu nedenle soda oldukça asidik bişey ama maden suyu bazik

alırken şişelerin üzerini dikkatli okuyun soda yazıyorsa sakın almayın

tavsiyelerim bu kadar

Merhabalar,

Benim cildim aşırı yağlı. Gözenekler açık.
Bu markanın hangi ürünlerini tavsiye edersiniz?
Temizleme köpüğü mü yoksa içinde peeling etkisi olan temizleme jelini mi almalıyım ?
Tşk.

Ben de shiseido ürünlerini kullanmak istiyorum ama sevilde ve tekin acarda farklı farklı serileri önerdiler, kafam karıştı açıkçası. Pureness mi yoksa ibuki mı karar veremiyorum. Cilt tipim karma, sivilcelerim var ama yoğun değil. Yüzümde akne izneleri ve pütürler var, sizce hangisi uygun olur?

Son düzenleme:
Bencede pureness cok guzel bir seri bende deep cleansing foam yuz yikama jeli ve pudrasini kullaniyorum..pudra bitti mac ten fondoten aldim acaba pudraya geri mi donsem diye kararsizim

Merhaba,

Kullandığınız ürünleri bildirirseniz size uygun fiyat sunabilirim. Aşağıdaki konudan da kontrol edebilirsiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=695088

Bende pudrasini, gece- gunduz kremini kullaniyorum.cokkk memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…