- Konu Sahibi BeyazPerim
Shiseido Pureness Cilt Bakım Ürünlerini Kullananlar Var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba
ben yaklaşık 10 senedir shiseido kullanıyorum
ilk kullanmaya başladığımda üniversiteye yeni başlamıştım, cildim oldukça yağlıydı. çok fazla akme sorunum yoktu ama yine de arada sırada sivilceleniyodum, özellikle çene bölgem çok kötüydü
pureness serisi ile başladım yüz temizleme köpüğü ve nemlendirici almıştım ama nemlendirici bana baya ağır geldi (kavanozda olan) yine aynı seriden başka bir nemlendirici daha önerdiler ama onu almadım, onun yerine bephantol kullandım (erkan topuz'u televizyonda izledikten sonra kullanmaya başladım. Kanserojen madde içermiyormuş o nedenle tek tavsiye ettiği cilt bakım ürünüymüş)
bu ikiliden i-na-nıl-maz memnun kaldım cildim her zaman pürüzsüz, parlak ve diriydi
son senelerde (yaşım da ilerleyince) cildim artık eskisi gibi yağlı olmamaya, yeteri kadar nemlenmemeye başladı
ben de shiseido'nun skin care serisine geçtim
yüz temizleme köpüğü, nem verici maskesi ve enerji verici nemlendiricisini kullanıyorum
bunlardan da oldukça memnunum ama farkettim ki kremler tek başına yeterli değil
gün içerisinde bolca su içmezsem ve yeteri kadar protein alarak beslenmezsem ne cildim ne saçlarım iyi görünüyor
özetle shiseido'yu şiddetle tavsiye ederim beni hiç ama hiç hayal kırıklığına uğratmadı
fiyatı biraz yüksek ama ürünler çok uzun süreler dayanıyor çok yoğun olduklarından azıcık bir miktar yeterli
yüz temizleme köpüğünü alalı bir seneden fazla oldu kremler de bir seneye yaklaşıyor
bir de sabahları cildime buz kalıbına koyduğum maden suyuyla masaj yapıyorum bebek gibi oluyor
ama özellikle maden suyu olmalı kessinlikle soda olmamalı ikisi farklı şeyler
maden suyu mineralli su demek soda ise normal su ama içerisine gaz konuluyor kabarcıklı olsun diye
bu nedenle soda oldukça asidik bişey ama maden suyu bazik
alırken şişelerin üzerini dikkatli okuyun soda yazıyorsa sakın almayın
tavsiyelerim bu kadar
Neden bu urun fiyatlari bu kadar ucuzgoncao4160395 .!.:Merhaba,
Kullandığınız ürünleri bildirirseniz size uygun fiyat sunabilirim. Aşağıdaki konudan da kontrol edebilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=695088