Sherlock holmes

-Alisa-

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
3.349
30.337
Sherlock Holmes

Geçtiğimiz günlerde dördüncü sezonun çekimlerine başlandığı duyurulanSherlock hakkında Steven Moffat’tan açıklama var. Moffat; uzun zamandır yolunu gözlediğimiz ve artık sabrımızı zorlamaya başlayan dizinin beklediğimize değeceğini söyledi.

Dizinin yaratıcısı ve yapımcısı yayınladığı açıklamasında ‘Sherlock 4! Yeniden dönüyoruz. Ne yaparsak yapalım, nereye gidersek gidelim; yolumuz yeniden Baker Street’e düşüyor ve bu eve dönmek demek. Geçmişin hayaletleri Sherlock Holmes ve John Watson için yeniden ortaya çıkıyor. En başından beri anlattığımız hikaye artık zirveye ulaşacak.’ dedi.

Dizinin ne zaman başlayacağı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı ama beklentiler 2017’nin ilk aylarını gösteriyor.

Sherlock Holmes 'un kitaplarını okuyan var mı? Dizideki karakterleri mi seviyoruz acaba iki tane kitabını okudum ama hiiiiiiç sarmadı. Sanki diziyle alakası yok

Sherlock Holmes 'un kitaplarını okuyan var mı? Dizideki karakterleri mi seviyoruz acaba iki tane kitabını okudum ama hiiiiiiç sarmadı. Sanki diziyle alakası yok
Dizi ayrı senaristin elinden çıkıyor zaten aynı olması imkansız kitabı tamamen aktarma değildir. Kitap viktorya döneminde geçer ama dizi 2010-2014 teknoloji yıllarıdır. Fark çok fazla ve tatları da ayrı. Ve genelde sherlock holmes gibi büyük ve eski bi seri çok yazarın eline geçmiş farklı farklı şekillerde malzeme olmuştur her yazılan aynı değil ve Arthur Conan Doyle dışında sherlock üzerine yazılmış kitaplar yazarlardan değişimler taşır muhakkak.

Arthur Conan Doyle'un kitaplarını okudum bana çok yalın geldi yani dizideki gibi merak ve espri unsurları yok sanırım en çok onu seviyorum.Teknolojik değil de akış olarak aynı değil sanki belki bana hitap etmedi kitapları da dizinin hatrına zar zor bitirdim aynı tadı alacağımı düşünmüştüm...Gerçi bir başka dizi var mesela rizzoli diye bilmiyorum izlediniz mi,onun da bir kitabını okuyayım dedim sonuç yine hüsran

Dizi çok günümüze yönelik ve gerçekten dikkat çekici zeka unsurları karakteristik özellikler taşıyor. Benim için bu dizi izlediğim en iyisidir. Hatta sonrasında izlediklerim hiç tat vermedi. O yüzden kitabı da okumadım sizin gibi düşüneceğimi bildiğim için

1 tane kitabı var elimde şuan okuduğum başka bi kitabım olduğu için sırasını bekliyo

Beklediğim 2 dizim var biri doctor who diğeri sherlock holmes ikiside 2017 de

Keşke ben de sizin gibi düşünseydim Zaman'ında :)) bilmiyorum izlediniz mi Prison break de ince zeka ürünü , dexterda da nakış nakış işlenmiş ayrı güzellikler var. Black mirror da izlediniz mi bilmiyorum izledikçe konusu çok güzel işlenmiş diye içimden geçirmeden duramadım. Mutlaka tavsiye ederim

Dediklerinizi izledim bu tarz konular hep dikkatimi çekmiştir zaten hepsi ayrı ayrı çok güzeller Bende izlemediyseniz Breaking Bad öneririm zaten duymuşsunuzdur ama gerçekten izlenmesi gerek

Dediklerinizi izledim bu tarz konular hep dikkatimi çekmiştir zaten hepsi ayrı ayrı çok güzeller Bende izlemediyseniz Breaking Bad öneririm zaten duymuşsunuzdur ama gerçekten izlenmesi gerek

Zevklerimiz benziyor demek ben de beeaking bad izlemiştim :)) peki bu diziler gibi olmasa da severek iZlersiniz diyr diliniyorum sopranos izlediniz mi :))

Sopranos izlemedim bakayım yine :) Duymuştum ama şu aralar dizilerim hep birbirine girdi ya daldan dala atlıyorum resmen
Ben tükettim hepsini sanki şu an boşluktayım sopranosu izleyince anlarsınız yani mükemmel bir senaryo ,ince işlenmiş fikirler vs yok ama yine de çok sevdim çok samimi bir dizi. İmdb puanı 9un üstünde .. Bu kadar sevilmekte haklı ben de wire'a bakmak istiyorum ne samandır netten bulamadım bu ara yine Bi bakıyım siz izlemiş mitsiniz

Wire izlemedim de bu aralar Marco Polo ve House of Cards önerileri geliyo fazla fazla içim pek ısınmadı belki sen seversin bak

Çözumleme teknigi dedigi yontemle katilin sac telinden ayakkabi numarasini cikarabilen, kankasi doktorun surekli yanlis kadinlara asik olan ingiliz dedeiktif. Yeni cikan atlantislerde de bir hikayeye konu olmustur.Sherlock holmes hakkinda ilginc teoriler vardir bunlarin biri kendisinin bir roman kahramani degil gercek bir insan oldugudur. Doyle ise yazari degil, yayincisidir bir baska teori ise holmes'in karin desen jack oldugudur.

3. Sezonun finalidine bugun izledim.
4. Sezona geciyorum.

Doktorun karisi sherlock'u vurunca, gitti sherlock'um dedim

3. Sezonun finalidine bugun izledim.
4. Sezona geciyorum.

Doktorun karisi sherlock'u vurunca, gitti sherlock'um dedim
Bazen azılı suçluları yakalamak için kas gücünden fazlası gerekir demiş usta sherlok:))) Doktorun karisi için çok pis planlarim var canim sen tasalanma:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…