• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sheean Sendromu

karlarduser

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
177
277
103
Merhaba arkadaşlar, şimdi benim şöyle bir problemim var belki bilgisi olan vardır diyerek konu açtım.

2.5 sene önce ikinci doğumu yaptım 16 ay araları var 7 aylıkken hamile kaldım.

Ben 2.5 senedir regl görmüyorum kadın doğuma çok gittim, menapoz değil söktürücüde kullandım işe yaramadı.

Doktor bir arkadaşımın yönlendirmesi ile dahiliyeye gittim. SHEEHAN sendromundan şüphelendiler ( nadir görülen doğum sırasında hipofiz bezine kan gitmemesinden dolayı olan bir hastalık)

Hormonlarım alt üst oldu çok yemek yemediğim halde kilo aldıkça aldım, her yerim ödem topladı, halsizlik diz ağrıları ne varsa oldu.

Sonuç olarak tiroidim çalışmıyor, böbreklerimde adrenalin hormonu yetersizliği var. İkisi içinde ilaç kullanıyorum. Guatr şişliği çıktı boğazımda inmedi hala. Emar çekildim hipofiz bezinde kayma olmuş.

Ve hala regl olamadım hiç olmayabilirim de olabilirim de doktor ilaçlara göre bakacağız dedi. Ve bilirsiniz ki regl olamadığımdan dolayı aşırı aşırı sinir halindeyim.

Bir kişi de olsa belki konuyla ilgili fikri vardır ya da benzer rahatsızlığı vardır paylaşırsanız sevinirim.

Back