• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

she french fingers hakkında bilgi lütfen..

gul_muge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
415
2
96
İstanbul
arkadaşlar she french fingers kullanan memnun kalan veya kalmayan varmı ?? nerde bulabilirim kolaylıkla bulabilirmiyim... bilgi vereblirmisinz acil saoln şimdidennnn a.s.

bn kullanmadım ama parfümerilerde görüorum hep.çetinkayadada gördüm bana pahalı gelmşdi gerçi tek tek alıncada aynı para oluo ama bunun boyutuda küçükdü o yüsden almamştm

ben almıştım yazın ama hiç memnun kalmadım rahat sürülmüyo ve beyaz tarafı güzel boyamadı...

Ben aldım ve hiç memnun kalmadım,eczaneden temin etmiştim ama umduğumu bulamadım maalesef:umursamaz:
Tavsiye etmiyorum kesinlikle

bnde kullandım ama memnun deılm.. en ıyısı golden rose ojelerı tek tek al en guzelı:D:D:D

walla ben she kullandım baya renkleri tam benim istedigim gibi.. ben uçlarını daha koyu beyaz, rakı beyazını da parlatcıya yakın daha açık beyaz sewiyorum. renkler çok ii, ama ojenin çok kaliteli oldugunu söleyemem açıkçası..ama renkleri çok güzel, begenebilirsin. bi dene derim

Back