She den saat hediyesi

pinkwhite0

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
2.606
117
363
kızlar shenin pembe rengini ..is fun senelerdir kullanırım kokusuna bayılıyorum. şimdi parfümün yanında renk rek saatler veriliyor bir de sprey çıkarmışlar çok güzell

canım bende pembe kullanıyordum 2 seferdir yeşil alıyorum bence denemelisin :) bu arada saatli olan paketler ne kadar?

tatlım bende arada yeşili kllanırım ama pembesi ayrı:) ikiside var bende evet haklısın oda çk hoş fiyat konusunda fikrrim yok malesef ama alıcam en kısa zmnda çk pahalı olduunu sanmıorm

bende kime neyden bahsediyorum bizim kız kullanmış bitirmek üzereymiş hatta
yeşili kullandığım zaman daha çok soruyorlar nedense. sanırım tenime daha çok yakışıyor.ama pembeyide sewiyorum napıyım
en son burda bir magazada indirimdeydi parfüm,deo,vücut kremini 17 tl'ye aldım ben ama saatli yoktu.

bugün alışverişteydm bende bulamadım canım. ama she kızları die face sayfası var ordan fiyatını sormuşlar 21 le 29 aarası deişiyomuş fiyatı satan yerlere göre

bu kampanya watsonda var fiyatı ise 21 tl arkadaşlar):gayet iyi bir kampanya yapmışlar

ve bugün saatime kavuştumki çok şekerr akrep yelkovan falan fosforlu, çok tatlı bir pembe ve değişik bişey hair agami saç tokalarını bilen bilir hani çıtlatıyosun dümdüz oluyo sonra itince kıvrılıyo. buda aynı metod saati ayarlamadım daha takmadım çünkü yeni cicilerimle takıcam işte bnm çok sevdiğim saatcik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…