Saç Kesim Şekilleri Shakiranın saç modeli

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

dertox

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
98
0
86
Diğer
shakiranın saçları süper bende byle kıvır kıvır nasıl yapabilirim yardım lütfen

ıslakken hafif nemli olacak şekilde parmaklarınla sık bırak, sonra jölele sonra vakumla. Ben yapıyorum böyle dalgalı havalı oluyor. Ama saç da yıpranıyor ona göre

saçın nemliyken basını öne eğ. saçlarını sıka sıka jölele ama basın öne doğru asağıda olsun. daha sonrada yine aynı seklde bi elinle sıkarken diğer elinde makinayla kurut. bas hep önde kuruyunca at arkaya saçlarını. parmaklarına çok is düsüyo ağrıyolar ama çok güzel oluyo ben banyodan sonra yapıorum :)

gerçekten çok hoş sacı yaaa sğoLun kızlarr :)

Canım saçlarını ıslakken ör,sonra öyle yat sabah kalkınca düzleştiriciyle üstünden geç,spreyle ve aç.Sonuca inanamıycaksın aynen böyle oluyor...Hemde jöleli gibi sert sert olmuyor.

Swell'e katiliyorum, bence de islakken 5-6 örgü yap sacina yat sabah kalkinca acmadan bir güzel spreyle veya köpükle sonra actinca öyle olur bence de bende deniyecegim, de Swell in üstünden düzlestiriciyle gec demesini anlayamadim o geri yok etmez mi kivirciklari??

Yok düzlestiriryle geç derken,örgülerini açmadan düzleştiriciyle geçmeli..Daha kalıcı oluyor ısı verince..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…