her guzel kız veya her guzel kadın illa manken tıpınde sırık olmak zorunda değil.Bu kadın fızıgıyle alımıyla kadınlıgıyla cogu modele tas cıkartacak cınsten kıvrımları hatları kalca yapısı cok hoss ve yuzude cok guzel.sarısın sevmedıgım halde muthıs otesı bır kadın.
Boy tartışmasına şimdi burada mı devam edilicek?
tartısma yaratan kım ? sadece cuce demısler bende bunun ıcın soyledım.Yanı guzel bır kadın boy onemlı değil manasında
Tartışma yaratıldı demedim.
İyi okuyun bence ve okuduğunuzu anlayın.
Artık her topikte kadınların boylarının bahsedilmesinden sıkıldım.
Kısa boylu kadınları çirkin görenlerden dahada çok sıkıldım.
Ve bu yüzden topiklerde boy muhabbetinin geçmesinden çok rahatsız oluyorum.
Kısa veya uzun, kadın güzelse güzeldir.
Biz yaptığı işe bakalım, boyu posu bizi ilgilendirmez.
Boy tartışmasına şimdi burada mı devam edilicek?
bu yazıda tartısma kelimesi gecıyor.Bende tartısma yaratan kım sadece fıkrımı belırttım dedım.Okudugumu gayet ıyı anlıyorum.Ben tartısma değil fıkrımı soyluyorum rahatsızsanız sızın bılebılcegınız sey.Ama sırf sız rahatsız oluyorsunuz dıye fıkrımı soylemekten alı koymıcagım kendımı.Evet bende sıkıldım tartısma olarak bır sız algıladınız.Son cumlenıze katılıyorum.
yaa renkli nasıl yazılıyo smiley nerden çıkyo ? proflimzdeki papatya nergis gibi üyelik derecemizi bildiren sıfatlar nerden değşiiyor babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi
Hayır, siz yazılanı anlamıyorsunuz.
Anlamadığınız içinde lafa atladınız.
Ben cümleyi sadece size yazmadım, kişi belirtmedim, çoğul konuştum.
Ama doğru ya, yarası olan gocunur '
Geçenlerde kapatılan bir topik vardı boy tartışması yüzünden(Shakira'nın boyu oradada eleştiriliyordu, onu geçtim kısa kadınlara hakaret bile edildi.), burdaki bir kaç arkadaşında orada yorumu vardı. ( Buradaki bir kaç kişiyle bazı şeyleri savunmaya çalışmıştık ama bazı egosu büyükler, kendilerini beğenmişler işi hakarete kadar taşımıştı, bu yüzden artık kadınların boyundan bahsedilmesinden çok rahatsız oluyorum.)
Bu yüzden öyle yazdım.
Ama siz anlamayıp, dinlemeden çıkıştınız. :)
Umarım gerekli cevabınızı almışsınızdır.
Arkadaşlar lütfen bu tartışmayı burada bitirelim. Bu konu kapanmasın rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?