• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

shakira latin amerikanın sarışın hatunu

tumblr_lumu4tmhK51qj57bzo1_500.gif

kadın

...:31::31::31::31:

her guzel kız veya her guzel kadın illa manken tıpınde sırık olmak zorunda değil.Bu kadın fızıgıyle alımıyla kadınlıgıyla cogu modele tas cıkartacak cınsten kıvrımları hatları kalca yapısı cok hoss ve yuzude cok guzel.sarısın sevmedıgım halde muthıs otesı bır kadın.

her guzel kız veya her guzel kadın illa manken tıpınde sırık olmak zorunda değil.Bu kadın fızıgıyle alımıyla kadınlıgıyla cogu modele tas cıkartacak cınsten kıvrımları hatları kalca yapısı cok hoss ve yuzude cok guzel.sarısın sevmedıgım halde muthıs otesı bır kadın.

Katılıyorum kalıplaşmış güzellik ölçütleri yüzünden sıradan bir manken bile çok abartılıyor.

bu kadının duruşu güzel bir kere gerisi pek önemli kalmıyor bunun yanında fizik yapısını vs.. brğrnmiyorum çünkü bana tamamıyla iri geliyor ama ona yakışıyor bence bu da çok sempatik biri.

tartısma yaratan kım ? sadece cuce demısler bende bunun ıcın soyledım.Yanı guzel bır kadın boy onemlı değil manasında

Tartışma yaratıldı demedim.
İyi okuyun bence ve okuduğunuzu anlayın.
Artık her topikte kadınların boylarının bahsedilmesinden sıkıldım.
Kısa boylu kadınları çirkin görenlerden dahada çok sıkıldım.
Ve bu yüzden topiklerde boy muhabbetinin geçmesinden çok rahatsız oluyorum.
Kısa veya uzun, kadın güzelse güzeldir.
Biz yaptığı işe bakalım, boyu posu bizi ilgilendirmez.

danslarına diycek yok.. sarkısını dinlemek yerne ekran karsısına gecip nasıl dans edio die hayranlıkla izliorum.. nasıl bu kadar kıvrak olabilio yaaa... :)

Tartışma yaratıldı demedim.
İyi okuyun bence ve okuduğunuzu anlayın.
Artık her topikte kadınların boylarının bahsedilmesinden sıkıldım.
Kısa boylu kadınları çirkin görenlerden dahada çok sıkıldım.
Ve bu yüzden topiklerde boy muhabbetinin geçmesinden çok rahatsız oluyorum.
Kısa veya uzun, kadın güzelse güzeldir.
Biz yaptığı işe bakalım, boyu posu bizi ilgilendirmez.

ağzına sağlık ...:34::34:

Boy tartışmasına şimdi burada mı devam edilicek?

bu yazıda tartısma kelimesi gecıyor.Bende tartısma yaratan kım sadece fıkrımı belırttım dedım.Okudugumu gayet ıyı anlıyorum.Ben tartısma değil fıkrımı soyluyorum rahatsızsanız sızın bılebılcegınız sey.Ama sırf sız rahatsız oluyorsunuz dıye fıkrımı soylemekten alı koymıcagım kendımı.Evet bende sıkıldım tartısma olarak bır sız algıladınız.Son cumlenıze katılıyorum.

Son düzenleme:
bu yazıda tartısma kelimesi gecıyor.Bende tartısma yaratan kım sadece fıkrımı belırttım dedım.Okudugumu gayet ıyı anlıyorum.Ben tartısma değil fıkrımı soyluyorum rahatsızsanız sızın bılebılcegınız sey.Ama sırf sız rahatsız oluyorsunuz dıye fıkrımı soylemekten alı koymıcagım kendımı.Evet bende sıkıldım tartısma olarak bır sız algıladınız.Son cumlenıze katılıyorum.

Hayır, siz yazılanı anlamıyorsunuz.
Anlamadığınız içinde lafa atladınız.
Ben cümleyi sadece size yazmadım, kişi belirtmedim, çoğul konuştum.
Ama doğru ya, yarası olan gocunur '
Geçenlerde kapatılan bir topik vardı boy tartışması yüzünden(Shakira'nın boyu oradada eleştiriliyordu, onu geçtim kısa kadınlara hakaret bile edildi.), burdaki bir kaç arkadaşında orada yorumu vardı. ( Buradaki bir kaç kişiyle bazı şeyleri savunmaya çalışmıştık ama bazı egosu büyükler, kendilerini beğenmişler işi hakarete kadar taşımıştı, bu yüzden artık kadınların boyundan bahsedilmesinden çok rahatsız oluyorum.)
Bu yüzden öyle yazdım.
Ama siz anlamayıp, dinlemeden çıkıştınız. :)
Umarım gerekli cevabınızı almışsınızdır.

Son düzenleme:
Hayır, siz yazılanı anlamıyorsunuz.
Anlamadığınız içinde lafa atladınız.
Ben cümleyi sadece size yazmadım, kişi belirtmedim, çoğul konuştum.
Ama doğru ya, yarası olan gocunur '
Geçenlerde kapatılan bir topik vardı boy tartışması yüzünden(Shakira'nın boyu oradada eleştiriliyordu, onu geçtim kısa kadınlara hakaret bile edildi.), burdaki bir kaç arkadaşında orada yorumu vardı. ( Buradaki bir kaç kişiyle bazı şeyleri savunmaya çalışmıştık ama bazı egosu büyükler, kendilerini beğenmişler işi hakarete kadar taşımıştı, bu yüzden artık kadınların boyundan bahsedilmesinden çok rahatsız oluyorum.)
Bu yüzden öyle yazdım.
Ama siz anlamayıp, dinlemeden çıkıştınız. :)
Umarım gerekli cevabınızı almışsınızdır.

Bende boydan bahsettım ki cevabı yazdım herhangı bır yaram yok bahsetmeyen ınsan sıze neden desın tartısma cıkarmak degıl amacım diye ? Ben yazılanları anlıyorum. Sadece her topıkte bu boyu on plana atanlardan sıkıldıgım ıcın tekrar tekrar yazıyorum.Ama ortada bır tartısma yokken yıne mı boy konusunu tartısması dedınız bende hayır dedım çünkü benım yazımın ustune denk geldi halıyle ben gocuncam ya kım gocuncak ?Gayet ıyı anlamısım demekki.Gercekten yeter bende sıkıldım zaten o kendını begenmıs ınsanlar yuzunden boyle sureklı papağan gıbı tekrarlamak zorunda kalıyorum...O konuda senınle hem fıkırım.Yanı ortada herhangı bir yalnış anlaşılma yok.Umarım sızde cevabınızı almıssınızdır teşekkürler.

Son düzenleme:
Back
X