• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Shaggy halida hangi marka?

ben royal ve kaşmir kullanıyorum ama royal biraz söndü kaşmir daha güzel tavsiye ederim.

koyunlunun halıları var.kirletmezseniz,üzerine bişey dökmezseniz eğer süper görünüyolar ama üzerine dökülen bişey silmeyle asla çıkmıyo.yıkamak gerekiyo.ben yün halı aldığıma eşekler gibi pişamnım.hemde beyaz aldım...sagy aldı ablamlar.2 3 ay önce koca 1 kase salçalı çorba dökmüş halıya.ıslak mendille silince bile izi çıkmış....

merinosun bayağı uzun tüylü bir ipek shaggy sini aldım, bir yıldır kullanıyorum çok memnunum. lekeler silince çıkıyor, tüylerinde basılma falan da olmadı, üstelik oturma odamda kullanıyorum...

ben gümüşsuyu ve kaşmirin yün halılarını kullanıyorum ikisindende gümüşsyu süpürünce yıkanmış gıbı oluyor ama
bıdaha yun halı almam çok toz oluyor
kaşmirde leke yıkanmadan çıkmıyor
shagy kullanmadım
ama bıdaha halı alırsam leke çıkıp çıkmamasına ve yun olmamasına toz tutmaması için dıkkat edeceğim

kesinlikle merinos ipek shaggy... 1,5 yıl oldu yıkamadım...üstelik gri beyaz.... açık tonlarda....süpürünce tüyleri öyle tatlı kabarıyor ki.. hala yeni alınmış gbi duruyor..:))

Bellonadan ipek shaggy halı aldım çok yumusak çok parlak memnunum yani gerçekten çok güzel

İstikbali kesinlikle tavsiye etmem, evimdeki halilarin sadece bir tanesi shaggy digerleri farkli farkli modellerde, renk ve modellerini cok begenerek ve markasina guvenerek almistim. Suan 5 tanesi basik durumda supurmeyle ya da yikamayla da kalkmiyor. Diger iki tanesi hala guzel ama ben o riske giremem artik, bu arada henuz uc senelik evliyim.

Back
X