Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kasvetlı sorun olmazsa halının resmını cekıp koyarmısın?
hangi tür shagyy daha ıyı anlarız
kalın olanalrdan genellikle sikayet oluyor
leke cıkmıyor temızlenmıyor dıye
sen boyle dıyınce sasırdım..
kızlar bugün saray halıya gittim.adama dedim benim sağlık sorunum var öyle her gün halıyla uğraşamam zırt pırt silemem dedim.bana dediği şuydu shaggy halılar kaliteye göre değişir eğer kalitelisini alırsan kesinlikle sorun yaşamazsın.ben size mimoza serisini öneririm dedi shagylerin en pahalısı diyebilirim .ama duruşu mükemmmeldi.ben oturma odasına taş desenli kaşmir aldım tek kelimeyle iğrenç resmen keçeleşiyor ve acayip leke tutuyor.ama saray öyle değilmiş.adam dediki sadece sahil serisini öermem.ben şimdi inanılmaz karışığım.adam şunu da dedi shagynin ömrü üç dört yıldır dedi.benim eşim eşya ömürlük alınır diyenlerden .bense tam tersi çabuk sıkılanlardanım.şimdi onları alsam çabuk bozulup dayanmazsa diyorum en iyisi vizyon serisi ama normal halı türü.ondan alsam koridor ve mutfak bin lira gibi tutuyor .off bilmiyorum kafam resmen çorba oldu.eşya seçerken kocişlerin verceği tepkiyide hesaba katmak lazım .:44::44:
sarayın mimozaları gerçekten çok güzell bende shagyy halıların tümünü inceledim diyebilirim en kullanışlısından biraz diğerlerine göre tuzlu olsada süper bencee...
kaşmir şimdiye akdar en çok şikayet gören leke çıkmayan kkeçeleşen halı markası...uzak durun derimm..
saray ve koyunlu bunların halıları sizz değiştirmedikten sonraa ömürlüktürr...
atlas royal koyunlu saray kullanan biri olarak tavsiyem budur cnmm![]()
:uhm: ben bir sey anlayamadim, kimileri cok menun kimileri aldigina pisaman. Marka marka kaliteleri deisiyor demek menun olan arkadaslar halisinizin markasi nedir ve menun olmayan arkadaslar sizin halinizin markasi hangisi. Yatak odama almak istiyorum kararsiz kaldim hangi marka tavsiye edersiniz CADIARZU