Shaggy halı kullanan var mı?

bende mutfak ve kolidorda var ters cevirmek gerçekten işeyarıyorhihoyyyt supurgeyle çekilmioyor göruntu super ama temizlemek zor

bende yatak odamda kullanıyorum yenı aldım sayılır ama hıc zorluk cekmıyorum kolay supuruluyor
hem soylenenler gıbı de tuy toplamıyor supurunce tertemız oluyor

olumlu olumsuz tüm yorumlarda gerceklik payı var. bende koridorum ve salonumda kullanıyorum süpürürken 2 haftada bir süpürgenin sapını çıkarıp iyice santim santim süpürüyorum ayrıca iki kez eşimle ters cevirip mini silkeleme yaptık içinden çok sey çıkmadı cocuk olmadığı için olabilir tabikide. birde sentetik iplikli ve yün iplikli karışık kullanılan modelleri tercih edin onlarda yapışma sönme oranı çok daha az görsel olarak hiç tartışasız harika ama

bende çok seviyorum shggy halıları
arkadaş aldı çok memnun ama büyük boy değilde küçük boy almak lazım bence

bende yıkanabılen war.15 gunde bı yıkıyorum makıneye atıp ıyı oluyo rahat ettım hem sık hem temızlıgı kolay at makıneye kurtul.gercı makıneye sıgdırırken bıraz sorun yaıyorm ama memnunum

markası nedir canım.....................................

Aman kızlar ben el örmesini aldım bunun ama görüntüsü hakikaten muhteşem çok beğenerek aldım ama yıkamaya hiç gelmiyor.Shaggy 'nin en güzel yanı ufak tefek döküntüleri göstemiyor.Ben hergün ev süpürenlerdenim shaggy bu anlamda rahatlattı el örme çok gürüntü kalın ama ağır değil silkeliyince hem tüyleri çok pufidik oluyor hemde aralarındakiler dökülüyor.Tavsiye edermiyim sık halı değiştiririm parası gözüme gelmez diyen alsın yada misafirlik gündelik ayrı kullanan alsın.Çok uzun ömürlü değil el örme olanı ben makina alın derim

bende seviyodum kaçkere almaya niyetlendim hep bir bahane çıktı
bayrama kızımın odasına alacaktım şimdi kararsız kaldım alsammı almasammı?

bende seviyodum kaçkere almaya niyetlendim hep bir bahane çıktı
bayrama kızımın odasına alacaktım şimdi kararsız kaldım alsammı almasammı?

Al bendende o kadar bende kızımın odasına ve yatak odama alacaktım o kadar kararsızım ki. İyi diyende var. önermeyende sanırım kullanmadan anlayamayacagız.

ben mutfağa almak gibi bir hataya düştüm arkadaşlar kafayı yedirdi bana resmen.allahtan halı küçük banyomda genişti 2 haftada bir yıkıyordum.birgün kola döküldü üzerine yıka sil hiçbirşey fayda etmedi yapıştı uçları birbirine bir tuhaf oldu attım bende çöpe şimdi kilim aldım atıp çamaşır makinasına yıkıyorum çok rahat walla :)

bende cok memlumun hata sımdı farklı bı modeı var onuda kulanıyorum 1 yıl oldu yen ıdıktıgında almıstım yadıgar markası herkese tavsıye ederım

ben de kullanıyorum ve çok güzel
ayrıca temizlemek hiç sorun olmuyor
yatak odamda var 3 parça işte resmi

[img=http://img99.imageshack.us/img99/955/fotoraf0010su1.jpg]

annem kullanıyor hemde düz kırık beyaz.tamam annem hergun temizlik yapıyor ama ben birgun koca bir bardak kola doktum,hemen sildim beyaz sabunla,anında cıktı! :)))))) ama soyle birsey de var; ilk alındığı da gibi asla durmuyor,eziliyor.yıkanmaya gittiğinde ise bi nebze duzeliyor.herseye rağmen bende evimde kullanıcam ama yeni çıkanlardan(ezilme olmuyormus)

ben salonuma geçen yıl şubat ayında (saray) shaggy halı aldım.kahverengi ve krem karışımı. ayrıca içinde kendinden simli ipler var. bence salonda çok şık duruyor. özellikle akşamları ışıklar yanınca ışıl ışıl görüntüsü var. temizlik olayına gelince eve kadın aldığım için temizliği hakkında pek fikrim yok. yıkanarak temizlenmiyor silmek gerekiyor. evde çocuk olmayınca fazlada kirlenmiyor.
ben en azından salon için tavsiye ederim.

benimde salonumda royalın holde de polyester kir tutmayan ve makinada yıkanabilen özellikte olanı var 1,5 yıldır kullanıyorum hiçde sorun yaşamadım açıkçası çok memnunum.

Geçtiğimiz hafta sonu halıcıları dolaştım, salona, çocuk odasına, yatak odasına halı alacaktım. Shagy halı çok fazla kullanışlı değilmiş. Zaten fiyatlarıda diğer halılara göre uygun. 2-3 sene kullanıp atmak için ideal dedi gittiğim halıcılar. E bende dolayısıyla vazgeçtim Shagy den. Görünüşleri çok hoş ama kullanışlı değil.benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…