- 25 Aralık 2020
- 5.294
- 19.410
- 198
- 41
Sonuçta estetik ameliyat değilÖzelde ücretle ameliyat olduysanız sgk ne alaka orasını anlamadım
Valla bende mide ameliyatından sonra meme diklestirme kol germe istiyorum devlet hastanesine gittim yatak parasını ve anestezi parasını bile istiyor niye çünkü estetikmiş e dedim sgklı olmanın ne önemi var o zamanSonuçta estetik ameliyat değil
bu ameliyatlarda (özelde yapılan ama endikasyonu olan yani yapılması gereken ameliyatlarda) özel hastane kendi fark ücretini hastadan alıyor ama SGKdan kendisi taban ücretini alıyor SGKnın ücretlendirmesine göre... yine amelitata bağlı iğne ilaçtan SGKnın ödedikleri var.
Tamamen SGK kapsamı dışında olan ameliyatlar (düşük dereceli göz, estetik, plastik cerrahi vs vs) hariç tabi
e sen ben SGKlı olmazsak Suriyelilerin ameliyat masraflarını kim ödeyecek ciğerim?Valla bende mide ameliyatından sonra meme diklestirme kol germe istiyorum devlet hastanesine gittim yatak parasını ve anestezi parasını bile istiyor niye çünkü estetikmiş e dedim sgklı olmanın ne önemi var o zaman
Evet suç ben de gideceğim zatenBende doğum raporu dönemim için ifadeye çağrılmıştım.Çalıştığım kurum sigortayı yatırırken farklı yol izliyormuş benim çalışma şartlarımı vs sormuşlardı.Sohbet havasında geçiyor görüşme.
Ayrıcaya ifadeye çağrılıp gitmemenin suç olduğunu biliyorum.
+1Bence gitmelisiniz
Ben anlayamadım konumun hicbir yerinde gitmeyeceğim demedim ki neden git git denmiş:)) ifadeye davet yazarken sonun da gidilmezse cezası olduğu yazıyor bana ironik gelmişti onu belirttim
?AnlayamadımGözünü sevdiğim memleketim
Nasılda heryerde bir üçkağıt vurgun var
sigortasiz çalıştıran da var sahte engelli raporu çikaranda var.. hele işveren primi bildirmeyende.. herşey oluyor..Gözünü sevdiğim memleketim
Nasılda heryerde bir üçkağıt vurgun var
SGK nin bu işlere takip etmeleri çok iyi..Ben anlayamadım konumun hicbir yerinde gitmeyeceğim demedim ki neden git git denmiş:)) ifadeye davet yazarken sonun da gidilmezse cezası olduğu yazıyor bana ironik gelmişti onu belirttim
bence hastane sgk yı dolandırıyor olabilir yapılmamış şeyi yapmış gibi gösteriyor olabilir mutlaka gidin ve ne işlem yapıldıysa doğrusunu söyleyinMerhaba hanımlar hemen konuya girmek istiyorum 2020 yılında özel bir hastanede ameliyat olmuştum bugün elime SGK'dan kağıt geldi sgk müfettişi beni ifade vermeye cagiriyor
"Yapilan araştırma ve incelemede bahse konu olan hastahaneden aldığınız sağlık hizmetinin kurumumuza fatura edildiği tespit edilmiş olup almış olduğunuz sağlık hizmeti ile ilgili olarak bilginize başvurulacaktır... bu nedemek bilen var mı?nette baktim ama bulamadım birsey bana ne sorulacak olabilir? Gitmezsem cezası olduğu da not düşülmüş
Korkulacak bişiy yok gitmelisin özel hastane usulsüzlük olmuştur muhtemelen ameliyat gerçekten oldunuzmu nasıl tedavi uygulandı bunlar sorulacakMerhaba hanımlar hemen konuya girmek istiyorum 2020 yılında özel bir hastanede ameliyat olmuştum bugün elime SGK'dan kağıt geldi sgk müfettişi beni ifade vermeye cagiriyor
"Yapilan araştırma ve incelemede bahse konu olan hastahaneden aldığınız sağlık hizmetinin kurumumuza fatura edildiği tespit edilmiş olup almış olduğunuz sağlık hizmeti ile ilgili olarak bilginize başvurulacaktır... bu nedemek bilen var mı?nette baktim ama bulamadım birsey bana ne sorulacak olabilir? Gitmezsem cezası olduğu da not düşülmüş
Belli bir kısmını SGK karşılıyor özel hastanede yapılan her tedavi her tahlil için SGK ödeme yapıyor kurumaÖzelde ücretle ameliyat olduysanız sgk ne alaka orasını anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?