• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sgk uzmanları bir el atın

pembee

Bşl:66 Hdf:58
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2011
407
706
103
Merhaba hanımlar

Gün geçmiyor ki dert bitsin
Şimdi biz yaklaşık 50 şube yeni şirkete geçtik fakat ( diğer şirket battığı için sattı ) eski sirket çıkış belgesi ya da kapanış imzalatmadi biz kendimizi tüm haklarımızla yeni sirket devraldı sanıyorduk düne kadar. Yeni şirkette yeni bir iş sözleşmesi yapmadan direkt olarak sigorta girişlerimizi yapmış yani sıfırdan başladık. Tüm Haklarımız ( tazminat, yıllık izin vs) yandı. Yarın öbür gün bizi çıkarsalar 5 kurussuz kapı Önünde miyiz? Eski şirketten olan haklarımızı nasıl alabiliriz? Bilgisi olan lütfen yardımcı olsun

eski şirket battıysa zaten bunu kanıtladığında ödeme yapmaz size

satıldıysa satış işlemleri sırasında sizin haklarınızın ne olacağı ile ilgili bir sözleşme yapılmış olması lazım..
yeni şirkete devretmiş olabilir..

satıldıysa satış işlemleri sırasında sizin haklarınızın ne olacağı ile ilgili bir sözleşme yapılmış olması lazım..
yeni şirkete devretmiş olabilir..

Doğru söylüyorsun ben bunu yeni sirket ilgili kişiye sorduğumda net bir cevap alamıyorum. 1 ayda hersey rayına oturacak gibisinden birşeyler söylüyorlar.

Doğru söylüyorsun ben bunu yeni sirket ilgili kişiye sorduğumda net bir cevap alamıyorum. 1 ayda hersey rayına oturacak gibisinden birşeyler söylüyorlar.

şirketi satan kişilere sordunuz mu?
rayına oturacak kadar saçma bir cevap olamaz..

Back