- 23 Mayıs 2019
- 647
- -40
- 98
- Konu Sahibi yyenibiriileri
Babam öğrenebilir mi hangi bölüme gittiğimi ve yaptırdığım işlemleri? Sgklı özel hastaneye gidicem, ek bir ödeme çıkar mı babama?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben evli değilim, bekarım ama cinsel ilişki yaşıyorumEşinizin üstüne degilmisiniz zaten . ?
18 yaşı geçtiğiniz için enabızdaki işlemlerinizi göremez diye düşünüyorum. Ama eğer emekliyse babanızın maaşından kesinti olur. Ordan anlayıp sorabilirBabam öğrenebilir mi hangi bölüme gittiğimi ve yaptırdığım işlemleri? Sgklı özel hastaneye gidicem, ek bir ödeme çıkar mı babama?
Yok emekli değil, kendi işi var bir yerde çalışmıyor. Ek ücret vs öder mi acaba18 yaşı geçtiğiniz için enabızdaki işlemlerinizi göremez diye düşünüyorum. Ama eğer emekliyse babanızın maaşından kesinti olur. Ordan anlayıp sorabilir
Babam öğrenebilir mi hangi bölüme gittiğimi ve yaptırdığım işlemleri? Sgklı özel hastaneye gidicem, ek bir ödeme çıkar mı
Ee yapılsın ne olcak bunda? Başkası size yapılan işlemin detayını göremez ki yetişkin insansınız. Fark çıkarsa muayene farkı yazar kızınız cinsel ilişkşye girmiş tahlil sonucu yazacak hali yok ya. Muayene, tahlil deyip geçiyolar zaten kayıtlarda. Enfeksiyon kapmış veya başka adet sorunları yaşayıp da gitmiş de olabilirsiniz doktora babanız da o kadar sorgulamasın yani ayıpYok emekli değil, kendi işi var bir yerde çalışmıyor. Ek ücret vs öder mi acabaBen normalde çalışıyordum işten ayrıldım 3 ay geçtiği içinde 1 ay sonraki randevuma babamın sgksıyla gidicem gibi gözüküyor. Vajinal kültür ve smear alıncak. Sgk anlaşmalı özel bir hastane, kadın doğum polikliniği
Ne ek ücreti ödesin ki? Süreci tam hatırlamıyorum babam üzerinden nasıldı ama sadece ilaç alırken muayene ücreti çıkar. Muayene olduktan bir hafta sonra falan ek ücret varsa ödersiniz eczanede. Ben de öğrenciyken devlette kadın doğuma girmiştim ve herhangi bir şey babam sormamıştı. Sonuçta normal hasteneye gidiyoruz; adet düzensizliği olurbaşka hastalık okur. Kime neYok emekli değil, kendi işi var bir yerde çalışmıyor. Ek ücret vs öder mi acabaBen normalde çalışıyordum işten ayrıldım 3 ay geçtiği içinde 1 ay sonraki randevuma babamın sgksıyla gidicem gibi gözüküyor. Vajinal kültür ve smear alıncak. Sgk anlaşmalı özel bir hastane, kadın doğum polikliniği