• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sgk Anlaşmalı Diş Hastaneleri Bilen Var Mı?-İstanbul

disi_yakaris

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
44
0
16
İstanbul
Merhabalar daha önce açılmış konu varsa bulamadım bununla ilgili... Benim 4 adet çekilmesi gereken 20'lik dişlerim var. İkisi üstte damağın altında onu Haseki Hastanesi'ndeki diş hekimi çekebileceğini ancak alttaki iki adet yine damağın altında olan dişleri Okmeydanı Diş Hastanesi'nde ameliyat ile çektirmem gerektiğini söyledi. Okmeydanı'na gittim taa 1 sene sonraya gün veriyorlar. Benim o kadar bekleyecek vaktim yok çok ağrı yapıyorlar. Bir de Okmeydanı için gidenlerden çok da memnun kalan görmedim, duymadım. Kısacası varsa Özel ama diş bölümü SGK anlaşmalı olan bir hastane arıyorum. Bilen varsa lütfen yardımcı olsun. Teşekkürler...

tam bende bu konuyla ilgili bi konu açacaktım ki baktım varmış. şimdi benim sormak istediğim ben dişlerime tel taktırmak istiyorum. bu sgk ile anlaşmalı olan yerler varmış ben yeni duyuyorum. normal takılan diş teline göre ne kadar ucuz olabilir bi fikri olan var mı? bide üsküdar beykoz civarında böyle anlaşmalı yerler nereler bilen var mı?

medipol hastaneleri...ben unkapanındakine gidiyorum ...çok temiz,işlerini gayet güleryüzlü bi şekilde hallediyorlar...şimdiden geçmiş olsun

peki muayene ücreti ne kadar ya da benim bu yirmilik diş ameliyatım için ortalama ne fiyat derler bilgin var mı acaba ? olmadı ben bi arayayım bu hastaneyi detaylı bilgi alayım çok teşekkürler eğer burası olursa hem yakın da bana..

tam bende bu konuyla ilgili bi konu açacaktım ki baktım varmış. şimdi benim sormak istediğim ben dişlerime tel taktırmak istiyorum. bu sgk ile anlaşmalı olan yerler varmış ben yeni duyuyorum. normal takılan diş teline göre ne kadar ucuz olabilir bi fikri olan var mı? bide üsküdar beykoz civarında böyle anlaşmalı yerler nereler bilen var mı?

bu konu hakkında bilgim yok ben de diş teli taktırmak istiyorum aslında ama çok pahalı özeller :( bulursun inşallah sgk anlaşmalı bir yer canım geçmiş olsun..

Back
X