• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryanm ve idrar kesem

Çok geçmiş olsun ,bu doktorun hatası değil aslında, ameliyat gibi bazı durumlarda komplikasyon gelişebiliyor, yani istenmeden sorun olusabilşyor sizinkide komplikasyon, korkmayın iyi olmanız dileğiyle
 
Sonda çıktıktan sonra 1 ay ortalama idrarınızı zor yapma ,sonra yerinde acı sızı olabilir , kasık ağrısıda eşlik edebilir.geçici durumlardır ancak şiddetlenirse dayanılmaz hal alırsa doktorunuza danışmayı ihmal etmeyin.doktor hatası sayılmaz , idrar kesesi yapışıksa özenle kesilse bile hasar oluşabilir.gereken yapılmış zaten.çevremdede şahit oldum bir iki kere.geçecek merak etmeyin sadece bir gebelik daha düşünmeden önce detaylı tetkik ve muayneden sonra düşünün.
 
Back