- 4 Ekim 2018
- 105
- 57
- 48
- Konu Sahibi Excellentjob
-
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun..
Ay ins öyle yaparlar bazı kişiler içine kamerayla fln bakacaklar dediler korktumnasıl yanlışlıkla kesilmiş
şikayet edin.
bol su içirip ultrasondan bakılıyor acı veren bir şey değil.
İnşallah çok teşekkür ederimArkadaşımın eşinde aynı durum oldu şuan çok iyi olabiliyor böyle komplikasyonlar içinizi ferah tutun kötü düşünmeyin umarım gececek.
Coklu gebeliklerde yasanabilir bir durum dr hatasi sayilmaz ,malesef coklu sezeryan dogumlarda yapisiklik yasaniyor dr un dikkatide muhim ama bazen yasanabiliyor bende 2.sezeryanimda yari uyusturmali dogum yaptim ,spinal sezeryan.dr un konusmasina sahit oldum yapisiklik var diye ama itinayla kesti :) sanirim 3. Gebelik daha zor gibi ondan hic dusunmedim bi daha.Gecmis olsun korkmayin stres sutunuzu etkilemesin.Arkadaşlar lütfen konum silinmesin diğer yere yazdım ama hiç cevap alamadım..
15 gün önce sezeryan oldum ve sezeryan sırasında idrar kesem de kesilmiş yanlışlıkla yapışıklık varmış ,,üroloji doktorları da ameliyata girdi ve dikildi..15 gündür sondaliyim hala başına böyle bişey gelen varmı veya duyan ,,doktorum salı günü film çekileceğini eğer kesede kaçak yoksa sonda çıkacakmış ,,bu idrar kesesi filmi nasıl çekiliyor acaba acı veren bisey mi kafama çok takılıyor ,,sonda çıktıktan sonra ağrım yada şikayetim olur mu onunda bilemiyorum
Cnm evet benimde bu 3. Vala bilmiyorum doktorum kendi arasında konuştuklarını bende duydum çok dalgın olduğunu fln söyledi ,,,artık kendi hatasimi bilmiyorum hayırlısı olacağı varmış demekkiCoklu gebeliklerde yasanabilir bir durum dr hatasi sayilmaz ,malesef coklu sezeryan dogumlarda yapisiklik yasaniyor dr un dikkatide muhim ama bazen yasanabiliyor bende 2.sezeryanimda yari uyusturmali dogum yaptim ,spinal sezeryan.dr un konusmasina sahit oldum yapisiklik var diye ama itinayla kesti :) sanirim 3. Gebelik daha zor gibi ondan hic dusunmedim bi daha.Gecmis olsun korkmayin stres sutunuzu etkilemesin.
İnşallah cnm çok sağol ,herkes sağlıkla kucağına alır ins yavrusunuBir tanidigimizin 4. Sezeryanda yapişikliktan dolayi idrar kesesi zarar gormüs o da sondayla kaldi sonra sonda çıktı iyileşti bu doktor hatasina girmiyomuş sezeryanin komplikasyonuymus gecmis olsun insallah caniniz yanmadan geçer gider caninizi sıkmayin bebeginizi koklayin bol bol
İnşallah cnm çok sağol ,herkes sağlıkla kucağına alır ins yavrusuBir tanidigimizin 4. Sezeryanda yapişikliktan dolayi idrar kesesi zarar gormüs o da sondayla kaldi sonra sonda çıktı iyileşti bu doktor hatasina girmiyomuş sezeryanin komplikasyonuymus gecmis olsun insallah caniniz yanmadan geçer gider caninizi sıkmayin bebeginizi koklayin bol bol
Çok teşekkür ederim cnm ,,Gecmis olsun canim.
Evet cnm sonda pek ağrısı yok ama enfeksiyon yaptı o biraz sıkıntı veriyor kaşıntı yanma flnSondadan dolayı bı agriniz siziniz olmaz ama diğer işlemi bilmiyorum sezeryan doğum yapmış biri olarak korktum açıkçası. Umarım tez zaman da sağlığınıza kavusursunz
Geçmiş olsun, bende sezaryende idrar kesesi yırtılan biriyim, 3. doğumumdu ve yapışıklık çok fazlaydı. İdrar kesesi tamirini kadın Doğum uzmanı kendi yaptı. Sondayı ameliyat olduğum günün akşamı çıkardılar, filmde istemediler. Ama bu bildiğin röntgen olacaktır idrar kesesi ile ilgili farklı, özel bir görüntüleme çeşidi yok, endişelenme hiç. Benim takibim 5. Ve 15. günlerde ultrason ile yapıldı.Arkadaşlar lütfen konum silinmesin diğer yere yazdım ama hiç cevap alamadım..
15 gün önce sezeryan oldum ve sezeryan sırasında idrar kesem de kesilmiş yanlışlıkla yapışıklık varmış ,,üroloji doktorları da ameliyata girdi ve dikildi..15 gündür sondaliyim hala başına böyle bişey gelen varmı veya duyan ,,doktorum salı günü film çekileceğini eğer kesede kaçak yoksa sonda çıkacakmış ,,bu idrar kesesi filmi nasıl çekiliyor acaba acı veren bisey mi kafama çok takılıyor ,,sonda çıktıktan sonra ağrım yada şikayetim olur mu onunda bilemiyorum
Enfeksiyon olmuşsun bile, üzüldüm.Evet cnm sonda pek ağrısı yok ama enfeksiyon yaptı o biraz sıkıntı veriyor kaşıntı yanma fln
Ay ins öyle yaparlar bazı kişiler içine kamerayla fln bakacaklar dediler korktum
Bazı yapışıklıkların yırtılmadan açılması imkansız kuzum. Rahim yapışması nedeniyle bebeği almak İçin 2. Kesi yeri açmak zorunda kalınan vakalar biliyorum.Cnm evet benimde bu 3. Vala bilmiyorum doktorum kendi arasında konuştuklarını bende duydum çok dalgın olduğunu fln söyledi ,,,artık kendi hatasimi bilmiyorum hayırlısı olacağı varmış demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?