Sezeryanlı Bölgeye Ağda Sakıncalı Olur mu?

clksEmel

Ata'm ...
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2007
2.274
0
116
48
Diğer
kızlar iyi hos dogumumuzu yaptık da su tuy meselesi ne olacak.kafamçokkarıştı....doguma girmeden once temizlenmistik ama sanırım ameliyat sırasında jiletlemisler o bolgeyi çunku fırca gibi olmuslar benim tuyler ki ben surekli epilasyona giderdim dogum oncesi hafifti tuylerim......simdi korkuyorum yaptırmaya ya iç dikislerime zarar verirse diye.......doktoruma sormayı da akıl edemedim hastaneden cıkarken......ne yapcaz boyle yaaaaa bir bilen var mı?

canım öncelikle sağlıkla büyüt bebişini :ecrin_bebek:geçen yıl aynı durumla bende karşılaşmıştım bir dönem sakıncalı ağda özellikle dikişli bölgede onun için yapılmıyor:sm_confused:

e peki ne yapcaz ki canım jilet mi ? ne zamana kadar acaba bu sakıncalı donem...1 ay-2 ay?

tatlım yeni doğum yaptın dikişlerine baktıkça ürküyorsun demi ?
bende öyle olmuştum şimdşi kızım tam 2 yaşında 24 eylül 2007 doğumlu ..ben hep sire giderdim doğumdan sonra 2 ay gitmedim doktor öyle dedi. 2 ay sonra izin verdi. keselemeye de aynı şekilde 2 ay sonra kese de ağda da rahatça yap korkma dedi. ve hiç bişi de olmadı ne ağrı ne akıntı ne sızlama ..
korkma vucut öyle bir mucizeki kendini tamir ediveriyo..şimdi sezeryandan iz bile kalmadı desem yeridir... mutlu ve huzurlu büyüt bebeğini zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…