• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryanlı Annişler Doktor Muayenesine Ne Zaman?

megilara

onelife,onesoul,onelove..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
3.377
26
158
Adana
dikişleri aldırdıktan sonra doktor muayenesine gittiniz mi?
Ben gitmedim,gidilmesi gerekiyor mu acaba?

megilaracım ben dikiş alınırken gittiğimde 1.5 ay sonra gel tekrar kontrole demişti bende izmire gitcem dedim o zaman dödüğünde gel dedi bende eylülde gitcem yani bi kere gitmek gerekiyor herhalde lohusalıktan sonra

en iyisi 2-3 ay sonra bir gidip görünmek sanırım
benim dikişlerde bir sorun yok allahtan...
bu arada benim doktorum burda cerrahisi en iyi doktor
o bana eriyen dikişi tavsiye etmedi
zaten kendisi uygulamıyor

canım eğer herhangi bir agrın sorunun yoksa gitmeye gerek yok
ama en ufak bir sızı varsa muayne olmanın faydası var

bende gitmedim doktora ama kafamdada şuan yazını okuyunca gidip görünmek gerekli olduğunu anladım bende sızı var ama her gün değil soğukta üşüttüğüm zaman oluyor o sızı umarım bişiy değildir ama görünmekte de fayda var

ben lazerlı sezeryan oldum dogumdan 1 hafta sonra rahımdekı gelısmeye baktırmaya bandımı actırmaya gıttım ondan sonrada gıtmedım gelde demedı acıkcası ama bı sorunda yasamadım ama dıkıslı olanları bılemem canım

bende gitmedim doktora ama kafamdada şuan yazını okuyunca gidip görünmek gerekli olduğunu anladım bende sızı var ama her gün değil soğukta üşüttüğüm zaman oluyor o sızı umarım bişiy değildir ama görünmekte de fayda var

canım sezeryanda hafıf sızılar fazla onemlı degıldır ama cok agrıyorsa ve sık sık agrıyorsa sıddetlıyse gıt dra benımde usuttugum zman sızlar hafıften ama gecıyo sonra a.s.

benim de kenarlarda 2 küçük dikişim vardı alındı sezeryandan 1 hafta sonra.dr 40 gün sonra gel dedi.Ne muayenesi yapılacak ?

kizlar bende birsey sormak istiyorum
ben dogum yaptigimda gelen hemsireye kac dikisim var dedim oda dikisler erimis belli olmuyor dedi ama 10 gun sonra falan beni dikis aldirmaya cagirdilar iki yandan kucuk ip gozukuyordu onlari alacaklar sandim doktor ipi bir cekti ustten degilde icten 15cm falan bir cikti sizinde dikisleriniz bu sekildemi yoksa usttemiydi? birde dikislerimi aldirdiktan sonra kontrele hic gitmedim ama dikislerimi aldirmaya gitmeden once doktora gittim dikislerimden bayagi bir sivi geliyordu hafif kanla karisik ve dikislerim ve cevresi sismisti :((

Back