• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryanla dogumdan hiç korkmayın

zafergamze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
602
2
116
Iğdır
kızlar 15 gün önce sezeryanla dogum yaptım.allah herkeze böle dogum nasip etsin ne acı ne sancı ne bi agrı hiç bişey yok.narkozla uyutular snra uyandım herşey bitmiş bi agrı kesiçi iğne yaptılar snra hiç bişey bilmedim.3. günümde ayaga kalktım hiç bişeyim yok gibi snra dikişlerim düştü ve bitti gitti.sakın sezeryanla dogum yapacak olanlar gözlerinde büyütüp kendilerini korkutmasınlar valla ben yine dogsam sezeryan derim iykide sezeryanla doğmuşum :sm_cool: opuyorumnanaktan

geçmiş olsun bebeğinde hayırlı olsun tabi ama ben mecbur kalınmadıkça asla taraftar değilim.ne hatırlıyorsun peki bebeğinin doğumuna dair?hiç bi kısmında yoksun.uyudum uyandım bitmişti dıyosun.kaç kere doğum yapıcazki hayatta.kadınların çoğu normalden korkuyo zaten sezeryandan değil.

evet arkadaşım ben de sezaryanle doğum yaptım ve aynen senin gibi çok çabuk ayağa kalktım. tabi d-gabbananın dediği gibi pek birşey hatırlamıyorsun doğumla ilgili ama ben şikayetçi deilim.çünkü kendimde normal doğumu yapabilecek cesareti bulamadım o an. tamamen anlık bi mesele. oğlumla geçireceğim bi ömür yeter bana.

sakın sakınn sezeryan yapmayın sezeryan demek artık iki parçası ayrılmış yarım insan dedek her normal doğumda kadın bünyesi yenilenip tazeleniyoo duyarlı olalımm böle şeyleri kimselere önermeyyelim lütfen ayrıca kadınlar sezeyan değil NORMAL DOĞUMdan kokuyorlarr

sakın sakınn sezeryan yapmayın sezeryan demek artık iki parçası ayrılmış yarım insan dedek her normal doğumda kadın bünyesi yenilenip tazeleniyoo duyarlı olalımm böle şeyleri kimselere önermeyyelim lütfen ayrıca kadınlar sezeyan değil NORMAL DOĞUMdan kokuyorlarr

bence bir kampanya düzenleyip sezeryan olup memnun kalanları taşlayalım alkisalkisalkis

Son düzenleme:
kızlar 15 gün önce sezeryanla dogum yaptım.allah herkeze böle dogum nasip etsin ne acı ne sancı ne bi agrı hiç bişey yok.narkozla uyutular snra uyandım herşey bitmiş bi agrı kesiçi iğne yaptılar snra hiç bişey bilmedim.3. günümde ayaga kalktım hiç bişeyim yok gibi snra dikişlerim düştü ve bitti gitti.sakın sezeryanla dogum yapacak olanlar gözlerinde büyütüp kendilerini korkutmasınlar valla ben yine dogsam sezeryan derim iykide sezeryanla doğmuşum :sm_cool: opuyorumnanaktan

bebeğin hayırlı olsun arkadaşım. ne güzel acısız, ağrısız dünyaya getirmişsin bebeğini. inşallah bende senin gibi kolay yaparım a.s.

Allah analı babalı büyütsün.
bende sezeryanla doğum yaptım.
tıpkı anlattığın gibi.çok korkuyordum aslında ama korktuğum gibi olmadı.

öncelikle bebegin hayırlı olsun canım bende normal dogumdan yanayım tabi saglık açısından bir sorun varsa mecbur sezeryan olucak o zaman ilk dogumum normal oldu çok acı çekmeme ragmenhayatta bir kadının yaşıyacagı nadir anlardan birini yaşadım müthiş birşeydi bebegin karnınızdan suyla birlikte akıp çıkması ilk aglamasını duyması allah herkese nasip etsin ikinci dogumuma az kaldı bunuda normal istiyorum ama şuan sorun var gibi görünüyor kızım ters hala dönmedi tek temennim doguma kadar dönmesi

Allah analı babalı büyütsün.
bende sezeryanla doğum yaptım.
tıpkı anlattığın gibi.çok korkuyordum aslında ama korktuğum gibi olmadı.

allah allah ya kızmayın bana da sezeryanın nesinden korkuyodunuz?yemışsiniz narkozu almışlar çocuğu içinizden.ha ters bır durum olmuştur mecburen sezeryandır ya da sez.sonrasından korkmuşsunuzdue ama nesınden korktuğunuzu anlamıyorum açıkçası.benım 15 gunum falan var ve ben de tam aksıne sezeryan yapılır dıye korkuyorum,gönlum normalden yana çünkü+ biraz araştırdıysanız normal doğumun anne ve bebek için ne kadar faydalı olduğunu da görmüşsünüzdür.neyse bi şekilde bebkleriniz dunyaya gelmişler.uzun güzel ömürlü olurlar inşallah.

allah allah ya kızmayın bana da sezeryanın nesinden korkuyodunuz?yemışsiniz narkozu almışlar çocuğu içinizden.ha ters bır durum olmuştur mecburen sezeryandır ya da sez.sonrasından korkmuşsunuzdue ama nesınden korktuğunuzu anlamıyorum açıkçası.benım 15 gunum falan var ve ben de tam aksıne sezeryan yapılır dıye korkuyorum,gönlum normalden yana çünkü+ biraz araştırdıysanız normal doğumun anne ve bebek için ne kadar faydalı olduğunu da görmüşsünüzdür.neyse bi şekilde bebkleriniz dunyaya gelmişler.uzun güzel ömürlü olurlar inşallah.

doğum bu ne şekilde olursa olsun doğumdan korkulur bunda yadırganıcak birşey göremiyorum kendi adıma. ikinci doğumumu yapıcam inşallah ve korkuyorum, dünyaya bir can geliyor normal veya sezeryan!!

anlayamadığım siz arkadaşı kınarken siz sezeryanın nesinden korkuyorsunuz?

Son düzenleme:
doğum bu ne şekilde olursa olsun doğumdan korkulur bunda yadırganıcak birşey göremiyorum kendi adıma. ikinci doğumumu yapıcam inşallah ve korkuyorum, dünyaya bir can geliyor normal veya sezeryan!!

anlayamadığım siz arkadaşı kınarken siz sezeryanın nesinden korkuyorsunuz?

ben sezeyandan korkmuyorum sezeryan yapmaya mecbur kalmaktan korkuyorum.adı üzerinde normal doğum, normalı varken ameliyat olmak ıstemıyorum o kadar.ben sezeyan olanları da kınamıyorum ayrıca dikkatlı okusaydın anlardın.sadece sezeryandan korkmalarına anlam veremıyorum.ha genel olarak doğumdan korkuyorum derse o ayrı.benım de gunlerim sayılı,doğumum yakın genel olarak benım de korkularım var tabi.

ben sezeyandan korkmuyorum sezeryan yapmaya mecbur kalmaktan korkuyorum.adı üzerinde normal doğum, normalı varken ameliyat olmak ıstemıyorum o kadar.ben sezeyan olanları da kınamıyorum ayrıca dikkatlı okusaydın anlardın.sadece sezeryandan korkmalarına anlam veremıyorum.ha genel olarak doğumdan korkuyorum derse o ayrı.benım de gunlerim sayılı,doğumum yakın genel olarak benım de korkularım var tabi.

inanın sandığınızdan çok daha dikkatli okudum, keşke aynı dikkati siz yazarken gösterseymişsiniz. "sezeryanın nesinden korkuyorsun" cümlesi korkanları kınamaktır. herneyse sizinle bu konuda tartışmayacağım. Hayırlısı neyse o olsun..

Allah analı babalı büyütsün a.s.
ben istemem sahsen sezeryan yaptıranlar hep diyo şiş varrr en ufak üşütsem hemen sancılanıyom...
yarım insan oluyon ikiye bölünmüş şekilde bunları duyarak istemem asla mecbur kalınmadıkca tabi !

inanın sandığınızdan çok daha dikkatli okudum, keşke aynı dikkati siz yazarken gösterseymişsiniz. "sezeryanın nesinden korkuyorsun" cümlesi korkanları kınamaktır. herneyse sizinle bu konuda tartışmayacağım. Hayırlısı neyse o olsun..

tartışmayalım tabı bence de iyi fikir,ama ben hala kınamdığımı söylüyorum.benım ablam 2 doğum yaptı ilki normal 2.si ise mecburen sezeryan.ilk doğumunda saatlerce sancı çekerek bekledi tabir-i caizse de çatır çatır doğurdu.2.doğumunda ise randevulu olarak gitti,uyuşturdular kesip bebeği aldılar.hepsi 1 saat içinde olup bitti ve normal doğuma göre daha zahmetsiz,sonrasını saymazsak tabı.iki doğumu da ve sonrasını da onunla bir yaşadığım için evet doğum her an bır komplıkasyona açık korkulabilir bişey ama illa ki korkulacaksa da normal doğum bence daha zor.

allaha analı babalı buyutsun:Saruboceq:

bende sezeryandan korkuyordum dogum yapacagım zamanlar mecburi sezeryan oldum..hep normal dogum istiyordım
ben ama hıc te korkulacak gıbı degıldı sonrasında ne agrı ne sancı bebegım 11 aylık oldu benım su ana kadar hıc agrım olmadı sezeryanda
bende senın gıbı sanslılardanım

zafergamze; tebrik ederim canım..Sezeryan yapıp hemen ayağa kalkan nadir insanlardan birisin sende. Ben daha hamile değilim ama minyon yapılı olduğum için büyük ihtimal sezeryan olurum sanırım. Ama ben çocuğumun doğum anını görmek ve ilk kokusunu içime çekmek isterim ayrıca gözünü açtığında ilk anneciğini görsün yavrum. O yüzden sezeryan olsam bile bir terslik olmazsa epidural isterim. Ayrıca narkoz yemekten çok daha faydalı olduğunu düşünüyorum. Allah analı babalı büyütsün canım...

Back