sezeryanla doğum yapan annişler...sezeryanlı bölgeye ağda sakıncalı olurmu

nehiray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
195
6
39
ağda yaptırma istiiyorum ama korkuyorum iç dikişlere zararı olur diye birde doğumdan önce aldırdığımda çok sivilce olmuştu yine olur diye korkuyorum fisfisfisfisfisfis

Valla bende şaşırdım kaldım ne yapsakki acaba jilette süremeyiz.Ağda hem dikişlere zarar verir hemde müthiş canımız yanar. Bebeğim 38 günlük.Birde 1 hafta öncesinden yaptırmıştım.Yakında belgrad oluruz :)

aynı dert bendede var daha bir ay olmadı doğum yapalı halen dikişlerim acıyo iyileşmedi dikişlere zarar vermektense ağda yaptırmam daha iyi ...yada dikişlere dokunmadan alt kısımlaramı yapılsa bak şimdi aklıma geldi:)

ben evlenmeden önce lazer epilasyona başlamıştım ve hamiş kaldığm da genital bölge tüysüz dü ve hala da tüy yok...çok rahatım...iyi ki de yaptırmışım...isterseniz lazer epilasyon yaptırın ağda dan daha az ac vereceğini umuyorum...

doktorum herşey serbest demişti ben yinede sordum epilasyon yapılabilirmi diye tabi tabi dedi herşey serbest istediğini yap dedi

kızlar bende sızın gıbı tedırgındım.dogumdan once agda yaptırmıstım.bebegım 46 gunluk olunca agda yaptırdım.dıkıslerım acır dıye korkuyodum fakat dıkısın oldugu bolgede hıssetmedım bıle acı.bence deneyın ınsan temız olunca kendını daha ıyı hıssedıyor.zaten gobek kılo var bırde tuyler durursa ıyıce moral bozucu olur

kızlar ağdadan hiç korkmayın.benim oğlum 2.5 yaşında şu anda. ilk zamanlar bende tedirgin oldum.ama hiç bişey olmuyor.zaten sezeryan bölgesinde his kaybı oluyor.ben o bölgeyi kaşıyınca his duymuyordum.yeniyeni kaşınınca his duyuyorum:sm_cool:

hayır hiçbir sakıncası yok ben hem 2 senedir her ay düzenli olarak gidiyorum ve dogum sonrasındada 40ım çıkmammıştı gittim hiçbişey olmadı bende korkmuştum ama yaptırmak zorundaydım sonrasını ben çekecekim yoksa rahat ol yani

kızlar tüy dökücü kullanın.illa jilet falan kullanamıyosanız.dısardakiler buz dagının görunen yuzu onun kat kat faslası ıcerde icerden de acılabilir dikkatli olun..

X