• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryanla doğum sonrası korse kullanımı

hazos87

gugli gugli gugli go away
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
4.788
377
113
İstanbul
ben 2,5 ay önce doğum yaptım.korseyi de bugun aldım..işe yarar mı acaba? kullanan var mı?

kimse yok mu yaaaa:(((((((((

Bak ben geldim. cnm doğumdan sonra ben kullandım zamanla sıktı beni bıraktım. bekarkende göbeğim zaten vardı. farkeden birşey olmadı + duyduğum kadarıylada biraz kullanıp bırakırsan göbeğin sarkıyormuş diyede duydum:3::3:

hadi ya..ben mayo gibi olanlardan aldım..ilk defa korse kullanıcam.ama satan kız illa s al dedi.zor giriyorum içine..patlayacak gibi pehhh

2.5 ay mi bence gec kalinmis...yerlesen yerlesmis:)artik anca gobek exerciselari ile kaybedebilirsiniz...

Son düzenleme:
ben dogum yapalı 1.5 sene oldu doktoruma sormustum kesınlıkle kullanma demiştı dıkısler ıcın zararlı olabılırmıs.ebeler kullan demıstı ama ben kullanmadım.sezeryan yapan bı arkadasım dogumdan sonra hemen kullanmıs(2.dogumu)dıkıslerı kanadı:( bence en guzelı spor tabı bıraz daha zaman derım..

ben dogum yapalı 1.5 sene oldu doktoruma sormustum kesınlıkle kullanma demiştı dıkısler ıcın zararlı olabılırmıs.ebeler kullan demıstı ama ben kullanmadım.sezeryan yapan bı arkadasım dogumdan sonra hemen kullanmıs(2.dogumu)dıkıslerı kanadı:( bence en guzelı spor tabı bıraz daha zaman derım..
spora ne zaman başlayabilirim?mekik falan çeksem zararı olur mu 2,5 ay oldu

ben ve göbeğim çok uyumluyuz o benden ben ondan şikayetçi değiliz. çok şükür oğlum sağsalim geldi şimdi gayet iyi başka ne isterimki... zaman geçsin gider göbüşler gitmezsede dert değil:34:

ben ve göbeğim çok uyumluyuz o benden ben ondan şikayetçi değiliz. çok şükür oğlum sağsalim geldi şimdi gayet iyi başka ne isterimki... zaman geçsin gider göbüşler gitmezsede dert değil:34:

:1: süpermiş...ne güzel Allah uyumunuzu bozmasın..ben de 99tl vererk marks spencerden korse alıp bi kere bile giymedim.pişman oldum para boşa gitti.sıkıntıya gelemiyorum yaaa:32:

bana doktorum önermişti doğumdan 3 gün sonra takmaya başlayabilirsin die ben gündüzleri takıyorum işe yaradımı pek kestiremiorum denemeden bilemezsin bence

ben 2,5 ay önce doğum yaptım.korseyi de bugun aldım..işe yarar mı acaba? kullanan var mı?

2.5 olmuş sa rahatlıkla kullanabilirisn..spor yapmak en etkili yöntem ama 6. ayınız dolmadan sakın başlamayın..
ben 2 sezeryan yaptım ikisindede kullanmadım doğumdan sonra normal kilonuza döndüğünüzde hiç birşey kalmıyor..özellikle ilk doğumdan sonra hiç doğum yapmamış gibi göbeceğiniz oluyor..onun için sıkmayın kasmayın ..
HEM VÜCUT KENDİNİ DOĞUMDAN SONRA 2 YIL İÇİNDE ANCA TOPARLIYOR ..tecrübeyle sabittir..:34:

benim ikinci sezeryanım.ilkind ekulanmamıştım.ikincide de dr.tavisye etti.ama öyle kilot fln şeklinde değil.arkadan cırtcırtlı.gündüzleri hareketlerim daha da rahajttı ve dikişlerim daha az acıdı diyebilirim.belimi daha iyi destekledi.çok uzun süre kullanmadım sanırım.ama iyiydi.zaten cırtcıtlı olduğu için bedeninize göre dikişlere zarar veremyecek şekilde ayarlayabiliyordum.

bak canım bu konuda herkes farklı konuşacaktır.
bazılarının doktorları kullanma derken bazı doktorlar kullanın diyorlar sanırım kişinin durumuna göre değişen bişey bu korse
ben sezeryanla doğum yaptım,
46 kiloydum gebelikte tam 20 kilo aldım (vücudumda değişiklik olmadı sadece göbeğim vardı kocaman)
doğumdan 1 hafta sonra doktoruma sordum korse kullanabilir miyim diye oda bana kullan dedi.
sezeryan korseleri var (öyle kilot gibi giyilenden değil)
ayarını kendin yapabiliyorsun,
ben gün içerisinde takıyordum 2,3 saat duruyordum sıkılınca çıkarıyordum
bayağı kullandım bir süre sonra kendimi iyi hissettiğimde sanırım 2 ay felan sonra mekiklere başladım
ama normal mekik değil bak bu mekik aletleri var onunla (total care gibi )
bu alet seni çok yormuyor canın acımıyor
her fırsatta makineyle mekikler çektim

benim doğumdan sonra yaklaşık 3 ay gibi bir süre sonra eski kiloma döndüm, karnımda gitmişti.ama biraz yumuşaklık vardı
onun içinde ayrıca kavitasyon uygulaması yaptırmıştım o esnada güzellik uzmanı arkadaşım bir krem vermişti sıkılaştırıcı
günde sabah akşam masaj yapıp sürüyordum onunda çoook faydasını gördüm (loreal perfeck slim diye bir kremdi)

kullandığım korse buydu

mekik aletimde buydu

Son düzenleme:
Back