Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 36 haftalıgım normal ıstıyorum ama sezeryanda olabılır..
sezeryanla dogum yapanlar kararı sız mı verdınız..onceden bellı mıydı
yoksa son anda doktorunuz mu verdı...
kac gunde ıyılestınız...dıkısler acıyor mu cok
selam arkadaslar bende sezeryanla yeni dogum yapmis bir anneyim,dün kirkimiz cikti,eger sezeryanda karar verirsen epidural sezeryani tavsiye ederim kesinlikle dogum heyecaninida acisiz bir sekilde yasamis oluyorsun,amaliyat sirasinda bebegini sevmekte ayri bir güzellik ve sonrasinida agrisiz bebeginle ilgilenerek geciriyorsun (sadece bacaklarini hissetmiyorsun birkac saat okadar)ama hayatimda yasadigim en güzel heyecandi diyebilirim benim ilk dogumumda genel anasteziyle olmustu onda hem daha cok aci cekmistim hemde sonrasinda toparlanmam daha gec olmustu.dikis izlerine gelince suan kirmizi bir cizgi var acisi falan kalmadi hic birazcik uyusuk okadar..hayirli dogumlar diliyorumm..
ben son ana kadar normal ıstıyordum ama ıllede dıye tutturmuyodm.hayırlısı dıyordum hep.doktorun werdıgı tarıhı gectı hala tık yok ne sancım war ne bısey.9 ay 12 gun oldu yook.artık dedım tamam bebegımı rıske atamam cunku ıcerde kalınca zehırlenme durumu oluyo dıye rıske gırmek ıstemedım.doktorm beklemedeydı yanı bana sezeryan demedı.ben boyle olunca kendı ıstedıgımle gıdıp oglumu aldırdım sezeryanla.tabıı sezeryanında zorlugu var mesela bebegı emzırırken basta baya bı zorluk cekıyosn dogrulamıyosn.karnın dıkıs yerın acıyo.ama ben valla yarınsı ayaktaydıım hıc yatmadım.hee tabı bıde karnının altındakı uyusukluk gıtmıyo hıssetmıyosn resmen.bazen arada igneler batıyo.ama ben memnununm ıyıkı sezeryan olmusum.bıde bebek kıloluydu normal yapsam belkı zorluk yasıcaktım kafası hasar gorucektı boylesı daha ıyı oldu.herkese hayırlı dogumlaar
ne güzel anlatmışsın duygularını::1hug:Ben hep şu çatır çatır doğurdum diyenlerden olmak istedim nekadar korksamda :1shok: doktorum sezeryan diyince normal istiyorum diye hüngür hüngür ağlamıştım senağlama Ama nasip tabii ilk doğumdu ve bebeğim ayaktan geliyordu oğlum çok gelişmişti kocaman bir kafası vardı benimse yollarım çok dardı doğum anında boğulma riski o anda sezeryana alınmak bi sürü kargaşa olabilirdi.
En sağlıklı karar sezeryandı ve öylede oldu doğum anımı anlatmaya doyamam muhteşemdi oğlumun o hali ağlayışı yüzüme bakınca susuşu yaradana şükürler olsun:1hug: herşey gözümün önünde gelişti bölgesel anesteziyle sezeryan oldum. Ama ben berbat bir gebelik geçirdiğim için yüksek tansiyon moralsizlik vs. bi sürü şey yüzünden yatağa yapıştım çok zor iyileştim. Oysaki benimle sezeryanla doğum yapan hanım arkadaşlarım hemen kalkıp emzirmeye başlamıştı bebeklerini fisfisfis Hiç unutamam bir sesim yerde bir sesim gökte bağıra bağıra inliyodum anestezi etkisi geçince acıdan :bbo:
Normal doğum adı üstünde normal en güzeli diye düşünüyorum başka bir evlat daha nasip olursa normal doğumu yaşamak isterim a.s:Saruboceq:
hangı sebepten verdı kıbenim son aya kadar doktor normal dedi.doguma 1 hafata falan kala sezeryan dedi.doktorum kara verdi yani.dikisler 1 hafta olunca aliniyo.ilk 2-3 gün cok aci cektim.