ben 15 saat sancının ardından :icecream: mecburen sezeryana girdim. açılma olmamıştı çünkü ve oğlumun başında ezikleri meydana gelmeye başlamıştı.
çok uğraştım yani normal olsun diye ama kısmet:çok üzgünüm:
sezeryan sonuçta bi ameliyat.riskleri elbette daha fazla.
ben emzirirken işkence çekmiştim resmen.
ben kendım karar verdım yanı zorunda kaldım çunku oğlum 9 ay 12 gun olmasına ragmen gelmedıı.bende daha fazla bekleyemezdıım.bebegıme bısey olmasından korktum.doktoruma kalsa 1 hafta daha beklıcektıık ben ıstemedm yeterınce gunum dolmustu yanıı..aman ıyıkıde oyle olmus ewet normal dogum ıyı ama dogumun normal gıttıgı taktırde.evet ılk sıralar daha fazla acıyo dıkıslerın ama zamanla azalıyo .karnının alt kısmındakı uyusukluk gıtmıyo hıssetmıyosn bıde oyle kucuk daar kılotlar gıyemıyosn dıkıs yerıne gelınce sankı kesılmıs gıbı acıyo yanıı..ama ız mız kalmıyo zaten artık hep estetık yapıyolaarr
ben kendım karar verdım yanı zorunda kaldım çunku oğlum 9 ay 12 gun olmasına ragmen gelmedıı.bende daha fazla bekleyemezdıım.bebegıme bısey olmasından korktum.doktoruma kalsa 1 hafta daha beklıcektıık ben ıstemedm yeterınce gunum dolmustu yanıı..aman ıyıkıde oyle olmus ewet normal dogum ıyı ama dogumun normal gıttıgı taktırde.evet ılk sıralar daha fazla acıyo dıkıslerın ama zamanla azalıyo .karnının alt kısmındakı uyusukluk gıtmıyo hıssetmıyosn bıde oyle kucuk daar kılotlar gıyemıyosn dıkıs yerıne gelınce sankı kesılmıs gıbı acıyo yanıı..ama ız mız kalmıyo zaten artık hep estetık yapıyolaarr
ben kendim karar verdim korktugumdan epidurala bile cesaret edemedim genel anestezi yaptılar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?