hiiiç merak etme allaha şükür gayet iyiyiz
Nekadar abartmışlar oldukça rahat oluyor gönlünü ferah tut.Allah biran önce sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Bu kadar üzülmene değmediğini göreceksin.
Canım ilk doğumum normaldi,ikincisitüplerimi bağlattığım için sezeryan oldu...normal olabiliyorsa onu tercih et derim ama sezeryanında bir zararını görmedim dikişlerimde öyle bitkisel yağ falan kullanmadım .Korse de takmadım .Doğumun akşamına kaldırıyorlar zaten kalkıp yatarken zorluk oluyor.Hatta ben oğlum sarılık olunca 3.gün tekrar hastaneye kar kıyamet 4 kat inip çıkıp gittim.Sen kendini nasıl huzurlu hissedeceksen onu tercih et.Yurtdışındaki dr.lar sezeryana pek istekli değiller galibaHayırlı doğumlar bebeğini sağlıkla al inşallah kucağına
Benim normal doğumum o kadar dikişli değildi.tabiki ozaman haklısın canım sezeryanın dikişi daha rahat hareket ettiriyor insanı sezeryanda dikişlerin acısı 10 gün bile sürmüyor en azından benimki öyle olmadı.çok kolay atlatman dileği ilea.s.benim ilk dogumumda normaldi yani güya normaldi 27 saatin sonunda vakumla dogurabildim ancak,alttan cok dikisim vardi ama adi normal dogumdu,10gün boyunca dikislerimden cektim ama simdi sezeryani öyle bir anlattilarki alttan dikisle karindan dikisin ne farki varki anlayamadim,sonusta agrisi ayni degil mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?