Arkadaslar burada Sezeryanla Dogum ve sonrasi ile ilgili tecrübelerimizi paylasirsak karar vermekte zorlanan arkadaslara daha iyi yardimci olabiliriz...
anlatmaya calistigim klasik sezeryan mi normal dogum mu tartismasi degil...
sezeryan sonrasi anlatildigi gibi sorunlu bir dönem mi?
sezeryandan sonra hic dogrulmadan dümdüz 1 gün yatilmasi gerektigi dogru mu ya da sizler yattiniz mi?
Sezeryan sonrasi dikis izleriniz icin kullandiginiz bitkisel yaglar ya da kremler var mi,varsa faydasi oldu mu?
korse kullandiniz mi ya da kullandiysaniz kacinci gün takmaya basladiniz?
sezeryan olan bayanlarin bir kismi üstünden yillar gecse de soguk havalarda sezeryan dikislerinin sizladigini söylüyorlar,sizde böyle sorunlar oldu mu?
Sezeryan sonrasi dikisleriniz icin nasil bakim uyguladiniz?herhangi bitkisel yag ya da krem vs kullandiniz mi?
Sezeryan sonrasi göbeginiz kaldi mi ya da herhangi birsey yaptiniz mi?
BU sorulari ya da yasadiginiz ekstra tecrübelerinizi cogaltmaniz mümkün...
Bu hafta icinde karar vermem lazim da,yardimlariniz benim ve benim gibi karar vermekte zorlanan arkadaslar icin cok önemli....
Hadi kolay gelsin:1hug:
anlatmaya calistigim klasik sezeryan mi normal dogum mu tartismasi degil...
sezeryan sonrasi anlatildigi gibi sorunlu bir dönem mi?
sezeryandan sonra hic dogrulmadan dümdüz 1 gün yatilmasi gerektigi dogru mu ya da sizler yattiniz mi?
Sezeryan sonrasi dikis izleriniz icin kullandiginiz bitkisel yaglar ya da kremler var mi,varsa faydasi oldu mu?
korse kullandiniz mi ya da kullandiysaniz kacinci gün takmaya basladiniz?
sezeryan olan bayanlarin bir kismi üstünden yillar gecse de soguk havalarda sezeryan dikislerinin sizladigini söylüyorlar,sizde böyle sorunlar oldu mu?
Sezeryan sonrasi dikisleriniz icin nasil bakim uyguladiniz?herhangi bitkisel yag ya da krem vs kullandiniz mi?
Sezeryan sonrasi göbeginiz kaldi mi ya da herhangi birsey yaptiniz mi?
BU sorulari ya da yasadiginiz ekstra tecrübelerinizi cogaltmaniz mümkün...
Bu hafta icinde karar vermem lazim da,yardimlariniz benim ve benim gibi karar vermekte zorlanan arkadaslar icin cok önemli....
Hadi kolay gelsin:1hug: