• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Sezeryanı spinal mi epidural mi oldunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Spinal mi epidural mi tavsiye edersiniz?

• Ankete Katılan
    19
Spinal dogum sırasında epidurwl dogum sonrası kullanılıyor dogumdan sonra agri sizi duymamaniz icin cok konforlu idi açıkçası dogumdan çıktım ben ilk gün o kadar rahat geçti ki agri hissettikce tuşa basiyorsunuz ilac veriliyor hemen geçiyor
Aa ne ilginçmiş. Doğum sınrası serumla dikloron veya parol veriyorlar normalde. E o zaman siz hastaneden çıkana kadar hiç ağrı hissetmedinix yani öyle mi ? Sonrasında oldu mu?

Bende yarın anestezist ile yarın tanış as cağım sabahdan gel dedi dr um,kan tahlili de yapılacak. Bakalım spinal mı epidural mı ne önerecek? Pazartesi olacak doğumum inşallah

Aa ne ilginçmiş. Doğum sınrası serumla dikloron veya parol veriyorlar normalde. E o zaman siz hastaneden çıkana kadar hiç ağrı hissetmedinix yani öyle mi ? Sonrasında oldu mu?
Hayir dogum yaptığım ilk gün hissetmedim belli bir süreden sonra çıkardılar epidurali oxzaman yavaş yavaş başladı tabi agrilar ama ben çok rahat ettim ins Rabbim yeniden nasip ederse yine kombine isterim :)

Dün anestezistle tanıştım bende spinal yapacakmış. Pazartesi doğumum var inşallah sorunsuz ,sağlıklı az ağrılı bir şekilde oğluma kavuşurum kızlar🤲

Back