Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim cnmRiskli olabilir ama geçenlerde instagramda bi doktorun paylaşımında görmüştüm 2 sezaryen sonrası normal doğum oldu diye, hayırlısı olsun sağlıkla alın kucağınıza
Pek zorlamiyorlar sezeryan onlar için daha kolay oluyor benceİmkansız değil. Bu soruyu ben farklı bir amaçla sormuştum burda hep özellikle buna teşvik eden doktoru bulmam gerektiğini yazmışlardı ssvd istediğimi sanıp. Üniversite hastanelerinden ssvd yaptıran profesör doktor bulmalısınız. Ben de ilki sezaryense ikinciyi vajinal doğuma zorlar mı devlet hastanesindeki doktorlar diye sormuştum aslında.
Kizlar iki kez sezeryan doğum yaptım bunu normal doğurmak istiyorum doktorum birşey demiyor normal doğum yapabilirmiyim
Normal düşünüyor musun peki2011 de oğlum doğdu şuan 26 haftalık hamileyim doktoruma geçen sordum doğum nasıl olur diye heyecan arama dedi :) buda sezaryen olur ben risk almam illa ki normal dersen o zaman ben yapamam doğumu daha büyük tam teşekkürlü hastane de alanında uzman doktorlar risk alırsa yaparlar dedi direk :) bende hımm tmm dedim geçtim
Hayır onun için değil. Ssvd çok riskli bir doğum şekli olduğu için genelde doktorlar risk almıyor eski dikişlerin zarar görme riski vs var diye. Ancak uzman kadın doğumcular eşliğinde yapabiliyor anneler.Pek zorlamiyorlar sezeryan onlar için daha kolay oluyor bence
Yok düşünmüyorum artık önceden evet ama Allah korusun ters bir şey olur korkusu oldu o yüzden paşa paşa sezaryenNormal düşünüyor musun peki
Bende riske girmesem mi bir de belimden fıtık. Ameliyatı oldumYok düşünmüyorum artık önceden evet ama Allah korusun ters bir şey olur korkusu oldu o yüzden paşa paşa sezaryen
Doktorunuz ile görüştünüz mü ondan da bir yorum alınBende riske girmesem mi bir de belimden fıtık. Ameliyatı oldum
Bir şey sormadan zaten dogumunu sezeryanla gore ayarlariz dedi sizede geçmiş olsun gerçekten Allah yardımcımız olsunDoktorunuz ile görüştünüz mü ondan da bir yorum alın
geçmiş olsun kendinizi çok dikkat edin bende de meslek hastalığı boyun düzleşmesi var ama ağrılar fıtık gibi sırt boyun çok kötü uzun süre ayakta duramıyorum şimdiden böyle son aylar ne yapcam kara kara düşünüyorum
Sezeryan doğum yaptınız mı daha önce bilmem ama gerçekten toparlanmak zor oluyor dikiş acısı bir sürü dez avantajları varİki kez sezaryen olmuş biri neden üçüncü çocukta normal doğum ister ki?
Merak ettiğim için soruyorum belki bir sebebi vardır
Evet sezaryen doğum yaptım çokta çektim bu sebeple ek olarak normal doğumu tecrübe etmek istemezdim ya ondan sordumSezeryan doğum yaptınız mı daha önce bilmem ama gerçekten toparlanmak zor oluyor dikiş acısı bir sürü dez avantajları var
Bilmiyorum aslında korku bastı aslında biraz beni kolaylık arıyorum gibi biseyler hissediyorum Allah yardımcımız olsun zor gercektenEvet sezaryen doğum yaptım çokta çektim bu sebeple ek olarak normal doğumu tecrübe etmek istemezdim ya ondan sordum![]()
Amin beybiBilmiyorum aslında korku bastı aslında biraz beni kolaylık arıyorum gibi biseyler hissediyorum Allah yardımcımız olsun zor gercekten
Sağol cnmAmin beybihayırlı olan olsun inşallah