merhaba,
İlk bebeğimi bir yıl önce sezeryanla kucagıma aldım. Çok ciddi gaz sancısı çektim ilaç iğne hiç birşey fayda etmedi çok çektim o ilk bir kaç gün.. şimdi hamıleyım iki ay sonra dogum yapıcam yine o sancıları çekicem diye çok korkuyorum. Bazı insanlar hiç gaz ağrısı çekmiyor. Var mı tavsiyesi olan? Nelere dikkat etmem gerekıyor ne yiyip ne yememem gerekiyor
merhaba,
İlk bebeğimi bir yıl önce sezeryanla kucagıma aldım. Çok ciddi gaz sancısı çektim ilaç iğne hiç birşey fayda etmedi çok çektim o ilk bir kaç gün.. şimdi hamıleyım iki ay sonra dogum yapıcam yine o sancıları çekicem diye çok korkuyorum. Bazı insanlar hiç gaz ağrısı çekmiyor. Var mı tavsiyesi olan? Nelere dikkat etmem gerekıyor ne yiyip ne yememem gerekiyor
merhaba,
Bende 2,5 ay önce spinal sezeryan olmuştum. Doktorum gazın çıkması için yürüyüş yap diye sık sık tenbihlemişti beni. Bende ağrı kesici alıp sürekli yürüyordum koridorlarda. Çok şükür sancı çekmedim. Yürüyüş dışında özel hiçbir şey yapmadım. .
merhaba,
Hayati boyunca gaz sancisi nedir bilmedigim halde sezeryan sonrasi 4-5 gun resmen gozumden yaslar aka aka agladim agridan. Ben sey yapiyordum, ayaga kalkip bir sansalye ya da yatagin ayak ucuna domalarak kalcami saga sola salladim egilip kalkma hareketleri yaptim arkadasim onermisti cok faydasini gordum sancidan asla yuruyemiyordum ve dogal olarak cikmiyordu sadece o domalma hareketiyle rahatliyordum:) pozisyonun goruntusu kotu ama cok etkili deneyin derim